XVI. kerület, Katóka utca

Eladó családi ház
XVI. kerület, Katóka utca
Ár
159,9 millió Ft
Alapterület
164 m²
Telekterület
537 m²
Szobák
5
Azonosító: 32584795
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
45 E Ft/hó
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Eladó Sashalom legszebb részén, 2001-2003 között minőségi anyagokból épült, 2016-ban "ráncfelvarráson" átesett, azóta folyamatosan karbantartott, körbejárható, dupla garázsos családi házunk.

A nagyon jól élhető, világos tereket tartalmazó ház csendes, fás utcában található, melyből azonban akár gépkocsival, akár busszal / hévvel gyorsan elérhető az Őrs Vezér tere. Budapest fejlesztési terveiből tudható, hogy néhány éven belül a hév és metró összekötésre kerül - innentől a házból gyalog 5-6 perc alatt elérhetővé válik majd az Őrs Vezér téri metróvonal.

A lakóház kétszintes. Az alsó színt 3 méteres belmagassággal bír. Az előszobához szervesen kapcsolódik egy földszinti gardrób, amely lehetővé teszi, hogy az előszobában ne a sorakozó cipőkön és fellógatott kabátokon át vezessen az út a nappali kétszárnyú ajtajához. A nappali - étkező – konyha (59 m2), a közepén helyet kapó modern olasz design kandalló által két részre tagolódik. Egyik oldalon a konyha étkezővel, míg a másik oldalán a nappali külön olvasósarokkal (télikertnek is használható) áll. A konyhában konyhasziget található, a konyhaszekrény fából készült, bármilyen színre pácolható. A különleges tervezésű lebegő lépcső - mely a lakás központi részén kapott helyet - mellett juthatunk be a dolgozó/vendég szobába.

A felső szint 2,75 méteres belmagassága kényelmes 3 szoba (24,14 és13 m2-esek) kialakítását tette lehetővé, melyből kettőhöz a két szoba között átjárható franciaerkély is kapcsolódik. A család összes ruhaneműje és egyebe a 10,5 m2-es, teljesen bútorozott gardróbban elfér. A sarokkáddal, zuhanyzóval, dupla mosdóval, fallal szeparált WC-vel felszerelt fürdőszoba (14 m2) is itt található.

A ház Viessmann Vitopend 222 turbó kondenzációs kazánnal, hordozható termosztáttal, SANYO inverteres mennyezetbe süllyesztett klíma rendszerrel, riasztóval, füst és tűzjelzővel, biztonsági ajtóval felszerelt. A házat külső dryvit szigetelés fedi. A konyha-étkező és a vizes helyiségek járólappal burkoltak és padlófűtésűek, a további szobák és helyiségek tölgyfaparkettával és radiátoros fűtéssel ellátottak. (A parketta és a lépcső még minimum 3x felcsiszoltatható.)

A ház alatt 18 m2-es tároló található dísztéglából épített bortrezorral. (12 + 6 m2). A telken még egy 35 m2-es dupla garázs áll, mely elektromos ajtón és kapun keresztül közelíthető meg. A kert beállt növényzete tökéletes intimitást biztosít a nappalihoz 4 méteres üvegfelülettel, két oldalirányba mozgatható bukó/tolóajtóval kapcsolódó 30 m2-es terasznak. A terasz árnyékolását professzionális napvitorla biztosítja.

A ház kelet, dél és nyugat felől kap fényt a thermo üveggel ellátott nyílászárókon keresztül. Az északi oldal felől az étkező falán hatalmas üvegtéglák (képen látható) teszik még hangulatosabbá a teret.

A kerti öntözőrendszer (szóró- és csöpögtetőfejes) külön locsolásmérő vízórára van kötve. A kerti világítás programozható, így a kívánt időpontban lekapcsol.

INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély