Bezárás

16. kerület, Sasvár utca 41.

Eladó családi ház
Alapterület 164 m²
Telekterület 750 m²
Szobák száma 4
Ár 67,3 millió Ft
  • Térkép
06 70 555 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány II
Épület szintjei földszintes
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Sashalmon, Pest egyik legmagasabb pontján, 12 km-re a Belvárostól eladó, nyugodt, biztonságos, szép és közkedvelt kertvárosi környezetben, kiváló közlekedési lehetőségekkel (busz, HÉV, M0) és szolgáltatásokban, közintézményekben is gazdag környéken eladó egy 750 m2 saroktelek, rajta a nettó 164 m2, azonnal beköltözhető, bútorozott és gépesített ház és üzletileg is hasznosítható melléképületei, 67,3 millió Ft irányáron.

Elsősorban a családos vállalkozóknak lehet telitalálat a nagy kertes, tetőtér-beépítéses, 4 szobás, 2 fürdőszobás, tágas otthon, nagy pincével, garázzsal, felszerelt műhellyel, elkerített és az utcáról is önálló bejáratú üzlet-épülettel (közvetlenül a buszmegállóban). Gázkazános központi fűtés és műanyag tokozású nyílászárók vigyáznak a melegre, de a déli tájolású épületek kiválóan átvilágítottak és fedett vagy fedhető teraszok segítenek hűsíteni.

A kb. hetven éve épült, beton alapozású, tégla falazású, fafödémes, részenként folyamatosan felújított ingatlan szép, gondozott, jó állapotú, de további javítások-felújítások lehetnek szükségesek - nem feltétlenül (!), inkább ízlés és használat szerint - pl. az automata kapukon, a villanyhálózat periférikus, kisebb részén, a hőszigetelésen és néhol a burkolatokon. A lehetséges felújítási munkák költségével is csökkentett kategória-ár egy kis ráfordítással különösen kedvező befektetést is ígér. Az ingatlan per- és tehermentes, lomtalanított, de beleszámított, hasznos-értékes ingóságokban gazdag.

A mellékelt alaprajz csupán tájékoztató illusztráció és bár a valós arányokat mutatja, nem mérnöki pontosságú. A bútorozás és a kerti dísznövények sem pontosan olyanok, mint a vázlatrajzon. A fényképek az aktuális állapotot mutatják.

Az ingatlan stílusa és funkciói az örömteli munka és a családi kikapcsolódások köré lettek szervezve és kialakítva.

Térkép

A környék hasonló hirdetései térképen
BKK megállók a közelben
Busz
Éjszakai

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 555 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?