XV. kerület, Rákos út Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 197 m2
Azonosító: 33246192
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 256
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

ÜZLETHELYISÉGNEK, CÉGKÖZPONTNAK ÉS IRODÁNAK KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!

Zugló határának szomszédságában, ELADÁSRA KÍNÁLUNK, 540nm telekkel rendelkező, 2 szintes, 197nm-es ingatlant, mely jelenleg két különálló lakásból áll, alsó – felső megosztásban.

Igény szerint az alsószint és az emelet külön külön is hasznosítható, és az udvaron található egy 50nm tégla építésű műhely, ahol szerelőakna is ki van alakítva. Raktárnak, műhelynek, garázsnak tökéletes lehetőséget biztosít.

A ház szerkezetileg masszív, a földszinti rész 107nm, jelenleg 2 db 25nm-es szobával rendelkezik, konyha, fürdő, közlekedők, beépített tornácos rész, mely váró kialakítására tökélet. Az emeleti rész, külső lépcsőn keresztül közelíthető meg, a 80nm, 2 szobás hasznos lakótér a 17nm-es teraszról nyílik.
Ideális lehet a földszinten egy üzlethelyiség kialakítására ( pl. fodrászat, bemutató terem, ügyvédi hogy az emelet akár lakásként is funkcionálhat.

Az ingatlan egyik előnye, hogy az építési osztály elmondása alapján, 2 lakásos társasházzá alakítható, amihez a különálló közművek is nagy segítséget nyújtanak, így a ház fogyasztása egyből két felé oszlik, biztosítva az értékhatáron belül maradást.

Mind két szint, igény szerint egyedileg alakítható, és a kertben tereprendezést követően több autó parkolása is megoldható.

A közlekedés kiváló, autóval az M3 autópálya 2 perc alatt megközelíthető, és az Erzsébet királyné útja felől is pár perc.

Részletes információval kapcsolatosan, hívjon bizalommal, megtekintés rugalmasan megoldható.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XV. kerület, Rákos út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 256
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch