XIX. kerület, Kispest

Eladó egyéb iroda
XIX. kerület, Kispest
Ár
360,1 millió Ft
Alapterület
621 m²
Közvetítői azonosító: COM 19.
Azonosító: 32240073
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Budai Hegyvidék Ingatlanközvetítő Iroda) összes hirdetéséhez
Szalay Ferenc
Budai Hegyvidék Ingatlanközvetítő Iroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
CC
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Az ingatlanegyüttes elsősorban céggel együtt vásárolható meg. A szóban forgó ingatlan két egységből áll, irodaház, illetve két külön bejáratú ingatlan, ami egymás felett helyezkedik el, de lehetőség van a két lakás egybenyitásra is.
Eladó Budapest XIX. kerületében, belvárostól 11 km-re, kiváló állapotban lévő újszerű ingatlan. A két telek alapterülete összesen 750 nm amelyen egy 415 nm-es irodaház illetve egy 206 nm-es kétgenerációssá alakítható lakás található.

1. IRODAHÁZ:

A fő ingatlan (telek alapterülete 545 nm), irodaház nagysága 415 nm, 1997-ben épült, 2006-ban és 2017-ben is teljes, generális felújításon (elektromos vezetékezés, fűtés korszerűsítés, vízvezeték csere, épület szigetelése, tető felújítása) esett át.
Az ingatlant az első felújítás során alakították át irodaházzá, amely jelenleg is ekként üzemel. Az épület 3 emeletes plusz az alagsori rész. A telken 13 parkolóhely található, de a környéken a parkolási lehetőség is ingyenes. Az ingatlan rendelkezik felszerelt riasztó és kamera rendszerrel, plusz szerverszobával. A mai kornak megfelelően korszerűsített, klimatizált. Az épületben 10 irodává alakított helyiség található, plusz felszerelt konyha, 3 mellékhelyiség, illetve az alagsori rész.
Az ingatlan külön helyrajzi számmal rendelkezik, tehermentes. Az alsó szinten található vezetői irodához tartozik külön egy fürdőszoba zuhanyzóval. Az udvar automata öntöző rendszerrel ellátott. A belső udvarra távirányítású elektromos kapun keresztül lehet bejutni, emellett a személy bejáró is elektromosan, telefonnal is nyitható.

2. LAKÁS:
Ugyanitt eladó Budapest XIX. kerületében, belvárostól nem messze csendes utcában elhelyezkedő kiváló állapotban lévő társasházi lakás, külön bejárattal és lekerített kertrésszel. A lakás 206 nm –es, kétszintes, külön bejáratú, a telek ráeső saját alapterülete 205 nm . A felső szint 90 nm, az alsó szint 80 nm, plusz 36 nm pince. Az alsó szinten lévő lakás jelenleg raktárként üzemel, itt található 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, terasz. A felső szint stúdió lakásként funkcionál, amihez tartozik egy nagyobb fürdőszoba zuhanyzóval. A teljes ingatlan 2019-ben lett generálisan felújítva, klimatizált, riasztó és kamera rendszerrel ellátott. Az udvar jelenleg egybenyitott a mellette fekvő irodaházéval, de igény szerint leválasztható. Külön helyrajzi számmal rendelkezik, tehermentes. A környéken a parkolás ingyenes.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Budai Hegyvidék Ingatlanközvetítő Iroda) összes hirdetéséhez
Szalay Ferenc
Budai Hegyvidék Ingatlanközvetítő Iroda