XIX. kerület, Kispest-Óváros Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1350 m2
Telekterület 1 m2
Közvetítői azonosító: COM IP032057 Azonosító: 33282186
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 701
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Kispesten 1350 nm-es ingatlan!Az ingatlan első emeltén egy 350 nm-es rendezvényterem található. A tulajdonos ajánlata magába foglalja a teljes felszerelést, ami tartalmazza a 80-120 főt kiszolgáló terem teljes jelenlegi bútorzatát, tehát az összes asztalt, széket, bárpultot és a bárpult teljes jelenlegi tartalmát (poharak, tálcák és egyéb vendéglátóipari eszközöket). A terem sajátossága a biliárd és csocso asztal, amit szintén tartalmaz az ajánlat. Az ingatlanban nemrégiben kezdődött egy felújítási projekt, mely magában foglalja a terasz beépítését illetve a levegőztető berendezés felújítását. A teremben cirkófűtés és klíma is található. Kiváló lehetőség különböző rendezvények, konferenciák és akár esküvők lebonyolításában is mivel az emelet másik oldalán 12db szoba található. A szobák utcafrontiak, némelyikben van csak vizesblokk, viszont az emeleten lett pluszban kialakítva. Az emelet ezen részén található még egy kialakított ebédlő is, és a szobák teljesen alkalmasak akár irodák kialakítására is.A földszint jelenleg egy 2x300 nm-es üres terület, ahol most a tulajdonos nagyobb ipari gépeket tárol. A teljes villanyhálózat kialakításra került. Az épület ezen része teljesen alkalmas raktározási feladok ellátására vagy bármilyen nagyüzemi egység kialakítására.Övezeti besorolása miatt alkalmas vendéglátó egység kialakítására, mivel könnyedén megközelíthető az Üllői út felöl és a parkolási lehetőség is adott, emellett az épület adottságából adódóan akár pékségnek is kiváló vagy különböző ipari és raktározási tevékenységekre (kamionnal is megközelíthető a terület) de akár komplett munkásszállónak is otthont adhat.Ha felkeltette érdeklődését ez az összetett és tengernyi lehetőséget rejtő épület keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Referencia szám: IP032057

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIX. kerület, Kispest-Óváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 333,33 ezer Ft/m²
XIX. kerület 333,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 701
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch