XIX. kerület, Kispest-Óváros Eladó családi ház
Alapterület 320 m2
Telekterület 559 m2
Szobák 8 + 2 fél
Azonosító: 32812287
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 417
Eladó családi ház
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), cserépkályha
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), cserépkályha
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Leírás

Csak a TOP3 kínálatában!

Kitűnő, és igen ritka lehetőség!
ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, BEFEKTETŐKNEK egyaránt!
Egy telken belül, 2 önálló családi ház, 3 külön nyíló lakótér, kitűnő környéken!


XIX. kerületben, a méltán közkedvelt Óvárosi részen, csendes, egyirányú forgalommal bíró mellékutcában, kiváló közösségi közlekedés mellett, kínálunk ELADÁSRA egy 559 nm-es telken, 2 önálló, külön épületekként kivitelezett, összesen 300 nm-es, ezen belül 3 külön bejáratú(140, 105 és 55 nm-es) lakótérrel rendelkező, ennek köszönhetően akár több generáció, kényelmes, szeparált együtt élését biztosító, 20 nm szuterén résszel és 20 nm-es garázzsal kialakított, az ideális elrendezésüknek köszönhetően könnyedén, igény szerint jól alakítható , állapotukat tekintve „vegyesnek” mondható család házakat.

Az ingatlanon belül, mindkét önálló épület tekintetében, köszönhetően a kitűnő elrendezésnek és egyedi adottságoknak, és az ezáltal kínált széles körű lehetőségeknek, akár BEFEKTETÉSI céllal is ideális választás. Mivel az épületek korábban hosszú időn keresztül Egészségcentrumként működtek, jelenlegi kialakításuk, bár eredetileg lakóházként épültek, ennek megfelelő, így akár ilyen módon, könnyedén vagy irodaként, rendelőként, egyéb üzlethelyiségként, akár bérbeadásra is kisebb átalakításokkal, ideálisan hasznosíthatók.

Ezen felül, az ingatlan akár több generáció összeköltözése esetén is kimondottan jó választás , hiszen egyedi lehetőségei, adottságai által akár 2-3 családnak is garantálja a némileg szeparált együttélés lehetőségét.

A lakóházak egy ingatlanként egy helyrajzi számon szerepelnek a földhivatali nyilvántartásban, így alapvetően egyben megvásárolhatók.
Mindamellett, hogy az épületek telken belüli ideális elhelyezkedése által, az ingatlan ügyvédi használati megállapodással megosztható az első épület melletti térkövezett autóbeálló rövid bejárati részének közös használata mellett.
A beállón haladva, egy barátságos szeparált, intim hangulatú köztes kert fogad ahonnan a hátsó fedett teraszon keresztül a tetőtéri lakás, illetve a kert hátsó része felé tovább sétálva, a 2. kétszintes különálló lakóház bejárata, illetve az épület folytatásaként megépített garázs, egyaránt megközelíthető.
A telek méretéből adódóan, a szabad kertrész, igény szerint akár baráti összejövetelek kényelmes helyszíneként akár gyermekek "játszótereként könnyedén kialakítható.
Az első épület 1989-ben történt teljes körű felújításának, a 4 évvel ezelőtti teljes tetőcserének, illetve az azóta is folyamatos karbantartásnak, korszerűsítéseknek köszönhetően, műszakilag jó állapotú, cserélt műanyag nyílászárókkal, esztétikus lapradiátorokkal, újszerű tetőcserepezéssel és szigeteléssel, korszerű elektromos hálózattal, fűtési rendszerrel, vízvezeték hálózattal rendelkezik.

Ebben az épületben 2 külön bejáratú lakórész került kialakításra. A magasföldszinten egy kitűnő terekkel rendelkező, könnyedén alakítható, jelenleg nappali + 3 hálószobás, a korábbi hasznosításból eredően, leginkább esztétikai felújítást igénylő, 105 nm-es lakótér, illetve a tetőtéri szinten egy a hátsó kert felől szeparáltan megközelíthető 60 nm-es, szintén felújítandó állapotú lakótér áll jelenleg rendelkezésre.
A ház magasított lábazattal történő építésének köszönhetően, egy, a kert felől külön nyíló, korábban kezelőként használt, a gázórának is helyet biztosító 20 nm-es szuterén szinten lévő két részre osztott helyiség is kialakításra került.

A gondozott, barátságos köztes kertrészen áthaladva közelíthetjük meg a hátsó, oldalsó telekhatáron elhelyezkedő, 1991-ben részletes és átgondolt tervek alapján kivitelezett 2. házat, mely külső esztétikumával tökéletesen illik környezetébe.
Az épület, fiatal korából adódóan, illetve a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően, műszakilag jelenleg is jó állapotnak örvend, korszerű elektromos hálózattal, fűtési rendszerrel, vízvezeték hálózattal rendelkezik.

Belépve egy praktikus elrendezésű, igény szerint könnyedén alakítható, tágas élhető terekkel rendelkező, két szinten összesen 135 nm alapterületű, nappali + 4 hálószobás, jó állapotú lakótérbe érkezünk, ahol a természetes fény ideális mennyiségéről a teljes hosszanti falfelületen elhelyezett nyílászárók gondoskodnak, melyek, két ponton is kijutást biztosítanak a kertbe illetve a teraszra egyaránt.

A földszinti részen kialakításra került egy hosszan, folyosó szerűen elhelyezkedő közlekedő, amin végig haladva juthatunk a szint további külön nyíló helyiségeibe. Így ezen belül a bejárattól jobbra található egy 2,5nm-es kézmosós, ablakos mellékhelyiség, tovább haladva jobb oldalon kapott helyet az emeletre vezető, stabil szerkezetű, kényelmes kiosztású lépcső, illetve innen balra, délkeleti fekvéssel egy hatalmas 36 nm-es nappali, egy jelenleg nagy méretű tolóajtóval szeparált 12 nm-es konyha, mely a tolóajtó megszüntetésével illetve akár egyszerűen a nyitva tartásával máris egy optikailag ugyan szeparált, de egy légtérben elhelyezkedő összesen 48 nm-es amerikai konyhás nappali előnyei, kényelme tapasztalható.

Az emeleti részen, felérve egy 10 nm-es, nagy belmagasságú, egy tetősík ablak által kellemesen benapozott közlekedő, közös tér fogad, ahonnan balról körbe nyílóan egy 8,5 nm-es függőleges nyílászáróval rendelkező szoba, 2 teljes alapterületét tekintve 13,5 nm-es de a részleges tetőkiemelésnek köszönhetően hasznos 12 nm-es tetősík ablakokkal ellátott szoba, középen egy nagy méretű délkeleti homlokzaton teljes falfelületen ablakozott 16,5 nm-es szoba, illetve jobbra egy a dupla mosdós, sarokkáddal és zuhanyzóval egyaránt a lakók kényelmét szolgáló ablakos fürdőszoba kapott helyet.
Ebben a lakótérben, az ideális hőérzetről a földszinten elhelyezett, megbízható, jó, minőségű kombi cirkó készülék, illetve a lakótérben felszerelt korszerű, esztétikus fűtőtestek, lap radiátorok gondoskodnak melyet, az építéskor gondosan megválasztott, jó minőségű nyílászárók is elősegítenek.
Meleg nyári napokon, a megfelelően elhelyezett klíma készülékek biztosítják a jó közérzetet.
A biztonságról, a nyugodt csendes környezet mellett, a kiépített riasztórendszer gondoskodik.
Kerten belül akár több gépkocsi beállására van lehetőség, illetve egy számára garázsban, melyet a második ház hátsó homlokzatával kapcsolódva alakítottak ki annak

Finanszírozás
Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Műszaki
-Tégla építés (mindkét épület)
-Korszerűsített elektromos hálózat, fűtési rendszer, gépészeti vezetékek
-Cirkó fűtés mindkét épületben, a 2. ház hideg burkolatai alatt padlófűtési rendszer
-Riasztórendszer mindkét épületben
-Tetőszigetelés, az 1. épületen 4 éve teljes tető
csere, új cserepezéssel
-Korszerű, jó minőségű, elöl műanyag , hátsó házban fa nyílászárók
-Korszerű esztétikus fűtőtestek
-Klimatizált (hátsó épület)

Környezet:
A környezet, az elhelyezkedésnek köszönhetően, zöld parkokkal, játszóterekkel gazdagított, közvetlen közelben, pár perc sétával több óvoda, iskola, pékség, kisebb üzletek, CBA, állatorvosi rendelő, könnyedén elérhetőek. Gyalogosan 4 percen belül található háziorvosi orvosi rendelő, gyógyszertár, posta. Ezen felül, mivel kerület központja tömegközlekedéssel 10-15 autóval 5 percen belül megközelíthető, így gyakorlatilag minden elérhető a környéken amire csak egy család életében szükség lehet. Bankok , posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola óvoda, főbb intézmények, üzletek, kisebb boltok., illetve CBA, Interspar, Penny Market Aldi, Lidl biztosít széles körű kényelmes bevásárlási és egyéb lehetőséget.
Nagyobb hipermarketek mint pl. Tesco, a Soroksári bevásárló utca ahol Auchan, KIKA, IKEA, MEDIA MARKT, OBI, YSK, BRENDON, DECATHLON és számos egyéb üzlet megtalálható, gépkocsival 5 percen belül elérhetőek, illetve hasonló távolságban több bevásárlóközpont is megtalálható (ShopMarkt, Köki Terminál, Lurdy Ház) és a soroksári jégcsarnok.

Közlekedés:
A központ közeliségnek köszönhetően gyakorlatilag minden irányban közlekednek busz, illetve villamos járatok a közelben így a város különböző részei igény szerint könnyedén, megközelíthetőek, ezen kívül a M3as metróvonal is rövid időn belül akár többféleképpen is elérhető.
Közvetlen közelben (2 perc alatt elérhető): 923-as, 99-es, 123-as 123A buszok, segítségével a Határ úti M3-as metró állomásra 15 perc alatt, vagy akár 40 perc alatt, közvetlenül a Blaha Lujza térre is eljuthatunk.

Ajánljuk:
Az ingatlan akár, befektetési céllal, akár bővülő– nagyobb családok igényeinek is megfelelő, illetve akár 2-3 generáció összeköltözése esetén is kényelmes szeparált élettereket biztosít.
Mind a bevásárlási lehetőségek sokasága, a nyugalmat árasztó parkos környék és a remek tömegközlekedés, infrastruktúra miatt is kimondottan ideális választás.

Amennyiben nyugodt környezetben de mégis mindenhez elérhető távolságban képzeli el a jövőt, várom megtisztelő hívását.

Tovább olvasom expand_more A(z) TOP3 Fővám tér Kft. weboldala open_in_new
Térkép XIX. kerület, Kispest-Óváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 405,94 ezer Ft/m²
XIX. kerület 410,41 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 405,94 ezer Ft/m²
XIX. kerület 410,41 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 417
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch