Bezárás

19. kerület, Kispest-Óváros

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 444 m²
Szobák száma 4
Ár 59 millió Ft
  • Térkép
Kissné Zámbó Beatrix
06 70 421 ···
CARA CASA Kft.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Újszerű, négy szobás családi ház, kitűnő közlekedéssel!

Szereti a természetben tölteni a szabadidejét? Nincs energiája a felújítással foglalkozni? Fogadná helyszíni irodájában ügyfeleit? Fontos a jó közlekedés?

Eladásra kínáljuk a 19. kerületben ezt a tipp-topp "kis" családi fészket.
Ritkaságnak számító, önálló családi ház. Az udvar egyik része szépen térkövezett, másik pedig füvesített.
A kert parkosított részén szabadidejében kedvére tarthat családi kerti partikat, napozhat, vagy akár ápolhatja, szerelheti hőn szeretett autóját.

A kert részeként még felépítésre került egy szigetelt, vizes blokkal, igényes tusolóval, kézmosóval és WC-vel ellátott, kb 20 négyzetméteres kis ház, hogy még kényelmesebbé tegye a friss levegőn töltött óráinkat.

A ház adottságainak köszönhetően egy nagyobb család számára is kényelmesen élhető otthont biztosít, hiszen két fürdőszobát, és összesen három WC-t alakítottak ki benne, hogy a reggeli indulás előtt egyszerre többen is kapkodás, várakozás nélkül, zavartalanul készülődhessen. Minden mosdóban található páraelszívó.

A házat 2012-ben teljesen újonnan építették a jelenlegi tulajdonosok. Nem, nem egy régi házat újítottak fel, hanem teljesen új házat építettek. Az építés folyamata végig dokumentálva van. Engedélyek, stb. mind megvannak. Állapota kifogástalan, szigetelt, és minőségi anyagokból készült. Remek elosztású, és tágas terekből áll össze a 120 négyzetméter egyetlen szinten.
A ház előtti térkövezett parkolónk is privát, hiszen a tulajdonosok engedélyt kaptak az önkormányzattól, a használatára.
Az utcafronti, a ház többi részétől külön bejáratos helyiségre pedig üzlethelyiség nyitása is engedélyezett.

Ha mégis bővítésbe szeretne vágni, akkor ez esetben jó tudnia, hogy a házban betonfödém van, így a tetőtér is beépíthető.
A házhoz tartozó építési engedélyek, alaprajzok, és építési napló is rendelkezésünkre áll.

És ha ez mind nem lenne elég, még mindig tudom a lehetőségeket bővíteni. A ház két bejárattal épült. Az egyik közvetlenül az utcafrontról nyílik az egyik szobába, amit irodának is berendezhet. Ennek köszönhetően úgy tudja fogadni az ügyfeleit, hogy a magánszférájába egyáltalán nem látnak bele, magának mégsem kell egy tapodtat sem mozdulnia otthonról.

Tömegközlekedés szempontjából kiváló. A háztól gyalog kb. 2-3 percre találjuk az első buszmegállót, amivel pillanatok alatt elérhető a határúti 3-as metró állomás, vagy a KÖKI terminál.

A szomszédunkban szintén gyalog távolságra, kb. 2-3 percre ALDI szupermarket van, így a bevásárlásból sem kell külön programot csinálni.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét, hívjon, és menjünk nézzük meg együtt ezt a szép és igényes családi házat. Ha még hiányzik a vételárból, ez esetben független pénzügyi szakembereink díjmentesen(!) állnak szolgálataikra, sorban állás nélkül.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 421 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?