Bezárás

14. kerület, Vezér utca 83.

Kiadó családi házban iroda
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 411 m²
Min. bérelhető 411 m²
Szobák száma 6
Ár havonta 1 400 000 Ft

Kiadó családi házban iroda

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Minimum bérelhető terület 411 m²
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Zuglóban a Fogarasi út szomszédságában kiválóan megközelíthető 225 nm iroda + 185 nm pince raktár, üzlethelyiségnek is alkalmas felosztásban, költözés miatt, hosszú távra kiadó. Az iroda egy 30 éve működő cég által, saját használatra, gondos tervezés mellett épült 2003-ban.

A telken belül 6 autóval lehet kényelmesen parkolni, de a ház előtti szervízúton is ingyenes a parkolás. Az épület alatt 185 nm-es, normál belmagasságú, száraz, akár irodának is használható - előzőleg raktárként, műhelynek használt szint van. Itt található az öltöző, egy kazánház, és egyéb kiszolgáló helyiségek is.

A földszinti tágas, világos nagy üvegfelületekkel ellátott iroda szint jelenleg bemutatóteremként működik. Az utcai frontról egy vevőbejárata, hátul pedig egy másik bejárata is van az alkalmazottak részére. Hatalmas recepciós pult, és mellékhelyiségek biztosítják a zavartalan működést. Mindenütt klímák, rejtett és nem spot világítások, igényes burkolatok, és beltéri ajtók vannak elhelyezve.

Az emeleten egy kb. 65 nm-es, igény szerint bontható, leválasztható, egyterű iroda van, amiből egy 15 és egy 20 nm-es különálló iroda/tárgyaló, és egy igényesen kialakított kis konyha nyílik.

További információk:

- Fűtés: gázüzemű padlófűtés
- A ház kiépített wireless hálózattal rendelkezik.
- Az iroda könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Kiemelkedően jó állapotban lévő, azonnal használatba vehető ingatlan. Az iroda, és raktár egyben kiadó, minimum egy, évre, de inkább hosszabb távra.

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök
Neked ajánljuk