XIV. kerület, Róna utca

Eladó egyéb iroda
XIV. kerület, Róna utca
Alapterület
198 m²
Közvetítői azonosító: COM 5-3057
Azonosító: 27138453
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
földszint
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - kötelező megvenni
Parkolóhely ára
7 000 000 Ft

Leírás

XIV. kerület belső részén, a Róna utcában eladásra kínálunk egy újszerű állapotú, igényes kialakítású, 198 nm-es földszinti ingatlant. Az akadálymentes ingatlant irodaként használták, de üzlethelyiségként, rendelőként is kiválóan hasznosítható.

A kereskedelmi ingatlan egy 2003-ban épült, kiváló állapotú társasház földszintjén található, utcai bejárattal rendelkezik. Jelenlegi tulajdonosai egy nagy ügyfélvárót, 3 kisebb irodát, tárgyalót, kisebb raktárhelyiségeket, 2 mosdót, és konyharészt alakítottak ki, és van egy közel 50 nm-es szoba, amely előadóteremnek, tárgyalónak is kiváló. A víz felmelegítése és a fűtés gázcirkóval történik.

Az ingatlanhoz tartozik 2 teremgarázs beálló, melyek kötelezően megvásárolandók plusz 7 M Ft-ért. További parkolási lehetőség a ház előtti közterületen ingyenesen.

A környék infrastrukturális ellátottsága és közlekedése kiváló. A 77-es és a 82-es trolimegálló 2 percre; 5 perc sétára, ill. 1 trolimegállóra van a Thököly út, ahol a 7-es buszcsaláddal 5 perc a belváros. Trolival átszállás nélkül pár perc az M2 Puskás Stadion megállója.Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk vevőknek INGYENES, sikerdíjunk eladóknak nettó 2,5%-tól!