XIV. kerület, Lengyel utca

Eladó családi ház
XIV. kerület, Lengyel utca
Alapterület
460 m²
Telekterület
90 m²
Szobák
8
Azonosító: 32275248
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
4
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Kiváló befektetési lehetőség Alsórákos legfrekventáltabb környékén

Az egyben eladó négylakásos társasház csendes, nyugodt zöldövezetben található az Egressy tér közvetlen közelében. A közlekedés kiváló: csupán néhány percnyi sétával busz-, villamos- és trolicsatlakozás is elérhető, az Örs vezér tere és a Bosnyák tér pedig egyaránt pusztán néhány megállónyi távolságra van. Az épület közvetlen közelében számos üzlet, gyógyszertár, élelmiszerbolt, játszótér és egy gyorsétterem is megtalálható, mellette pedig egy több tucat férőhelyes parkoló helyezkedik el.

Az ingatlan az egyik utolsó hasonló befektetési lehetőség a környéken. Fekvése egyedülálló: szomszédok nélküli, minden oldalról közterület határolja. A négyszintes ház összterülete közel bruttó 500 négyzetméter, amelyhez tartozik még egy 90 négyzetméteres kert is. Az épület belső tere jelenleg szuterénre, a földszinten egy akár lakótérnek is beépíthető kocsibehajtóra és két lakásra, az első emeleten újabb két lakásra, a másodikon pedig beépíthető tetőtérre oszlik. A lakások egy tágas lépcsőházból nyílnak, egynek pedig közvetlen kertkapcsolata is van.

Az ingatlan szerkezetileg rendkívül jó állapotú, sziklaalapozásra épített négysoros tégla főfalakkal. Teljes felújítására megérett az idő, azonban ezt követően közel 400 négyzetméternyi lakóterület válik hasznosíthatóvá, melynek köszönhetően a ráfordítások megtérülése biztosított.

*

Exceptional investment opportunity in the most frequented neighbourhood of District XIV

The four-apartment condominium is for sale in its entirety and is located in a quiet, tranquil green area near Egressy Square. Transportation is excellent: bus, tram and trolley connections all are within a few minutes’ walk, and Örs Vezér Square and Bosnyák Square are only a few stops away. There are several shops, a pharmacy, a grocery store, a playground, a fast-food restaurant, and a car park with dozens of spaces in the immediate vicinity of the building.

The property is among the last similar investment opportunities in the area. The two-storey building’s total area is nearly 500 sqm gross, which includes a 90 sqm garden. The interior of the house is currently divided into a basement, a gateway, two apartments on the ground floor, two further apartments on the first floor and a spacious attic that can be converted to a living space on the second floor. Three of the apartments open from a large staircase and one opens from the garden.

The property is structurally in excellent condition, with four-row brick main walls built on a rock foundation. While a complete renovation is due, this would result in nearly 400 sqm f
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély