Bezárás

13. kerület, Rózsafa utca

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 107 m²
Min. bérelhető 107 m²
Ár havonta 391 000 Ft
  • Térkép
Szabó Péter
06 70 935 ···

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Bútorozott nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 107 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
Kiadó a Váci út vonzáskörzetében, a Klapka Irodaházban július 1-jétől I. emeleti, belső folyosóról nyíló, összesen 107 nm irodaterület.A 107 nm a következő öt helyiségből tevődik össze (alaprajz a mellékletben):-2x31 nm külön bejáratú egymás melletti iroda, az egyikben belülről nyíló kb. 3x2 m miniraktárral,-45 nm háromhelyiséges, egy bejárattal a középső, 11 nm-es helyiségben, amelyből jobbra: 13 nm, balra 21 nm iroda nyílik.A vizesblokk és a teakonyha közös az emeleti bérlőkkel.

Iroda bérleti díj 12 € / m² / hó + áfa ( mely tartalmazza 2 € / m² / hó + áfa üzemeltetési költséget ).Amennyiben a 107 m² teljes egészében egy bérlőnek kiadásra kerül, 10 € / m² / hó + áfa (fenti üzemeltetési költséggel).A bérleti díj magában foglalja a rezsit, portaszolgálatot, hűtés/fűtés díjait, az áramfogyasztást ill. a közös területek használatát. (Az épületben a UPC és a Telekom szolgáltatásai elérhetőek.).Számlázás fix összegben, forintban havonta előre utalva történik.Bővebb információ:A Klapka Irodaház Budapesten, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében XIII. kerület szívében található (Rózsafa u. 13-17.).A kétemeletes épület könnyen megközelíthető a Róbert Károly körút felől, a budai oldalról az Árpád híd felől, a Váci útról a belváros felől, vagy tömegközlekedéssel a 3-as metró Dózsa György úti vagy az Árpád híd pesti hídfő megállójától érhető el gyalogosan.

A téglaszerkezetes épület 2012-ben teljes belső és külső homlokzati felújításon ment keresztül (a kényelmi és energetikai fejlesztések azóta is folyamatosak, pl. 2019-ben világítás, fűtés korszerűsítés, napelem telepítés történt, 2020-ban a lift került modernizálásra).Minden iroda kap természetes megvilágítást, a nagyméretű ablakok nyithatóak, belső árnyékolóval felszereltek, klimatizáltak.Parkolás az utcán, fizetős övezetben lehetséges, ill. belső udvari és az irodaházzal szemközti zárt parkolóban bérelhetőek nyitott beállók (20.000 Ft + áfa/db/hó).Az irodaház szolgáltatásai:

- 12 órás portaszolgálat munkanapokon

- kiváló internet elérhetőség házon belül

- az épületen belül önkiszolgáló étterem működik

- irodánkénti külön légkondicionálás- gépkocsibeálló bérelhető (20.000,- Ft + áfa/db/hó)

Műszaki leírás:

- felújítás éve: 2012- lift- belső térfigyelő rendszer

- riasztórendszer

- teakonyha, vizesblokkok

- nyitható ablakok

- álmennyezet- tisztasági festés

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 935 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?