Bezárás

13. kerület, Szent István körút 18.

Kiadó egészségügyi intézmény
Alapterület 52 m²
Telekterület 52 m²
Ár havonta 80 000 Ft
  • Térkép
Babér Ingatlan
06 20 946 ···
Babér Ingatlan
Üzenetet küldök

Kiadó egészségügyi intézmény

Komfort nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 15 000 Ft/hó
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Kilátás nincs megadva
Parkolás nincs megadva
XIII. KERÜLET SZENT ISTVÁN KÖRÚT 18. SZ ALATTI MŰEMLÉK ÉPÜLETBEN FOGORVOSI RENDELŐ LUXUS BERENDEZÉSSEL HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ!
A ház: Az ingatlan a Szent István körút körút, Újlipótváros szívében található, a nyüzsgő belvárosban, és az irodanegyedekhez nagyon közel. A ház ötvözi a Hild József tervezte klasszicista stílust és a modern lendületes környezetet, a századelőn épült, a belső udvar és a lépcsőház teljes felújításon esett át, az elegáns szép kovácsoltvas korlátokat lefestették, a bejárati kaput restaurálták. Mindemellett a nagypolgári jellegét megtartva, a legtöbb lakás luxus irodaként működik, folyamatos ügyfélforgalom van a házban.
A rendelő:
A papíron 42 nm-es, (de valójában 52nm-re kialakított) magasföldszinten lévő fogorvosi rendelőt 5 évvel ezelőtt teljesen felújították, víz - villanyvezetékeket kicserélték. Minőségi hideg-meleg burkolat, új nyílászárók, gáz-cirkó berendezés került beszerelésre. Nyáron inverteres klíma gondoskodik a hűtésről. A tágas rendelőhelyiség mellett, fogadó recepció, vendég WC mosdóval - a 10 nm-es galérián személyzeti öltöző, pihenőrész, személyzeti WC mosdóval - szolgálják az oda belépők kényelmét. Informatika, televízió, monitorok felszerelve.
A világításról LED fények gondoskodnak, riasztó, kamerarendszer (a rendelőrészen és galérián is) UPC kábeltévé, internet bekötve.
A rendelő barátságos hangulatát belsőépítész álmodta- és a legigényesebb anyagokat összeválogatva valósította meg. A barna és a zöld szín harmonikusan kapcsolódnak, a recepción belépve egy különleges, szép, egyedi világba csöppen az ügyfél, a rendelő színvilága megnyugtató tisztaságot áraszt.
A rendelő teljesen fel van szerelve (műszaki felszereltséglistát kérésre e-mail-ben küldünk) kizárólag a személyzetet kell hozni, a galérián kialakított, teljesen elszeparált kiskonyha, öltöző, pihenőrész, a rendelőre néző ablakok gondoskodnak a maximális kényelemről. Kiemelnénk azonban a CHIRANA CHEESE fogorvosi ellátó egységet, melyben ORAL kamera felszerelésre került, illetve a galérián is található Röntgen kivetítő tábla, hogy a pácienstől elszeparálva, nyugodt körülmények között is lehessen konzultálni.

A környezet: Panoráma röntgen lehetőség 5 perces gyalogos távolságban, őrzött parkoló 2 perces gyalogos távolságban.
Kék metró, körúti combino villamos majdnem a ház mellett, a Nyugati-pályaudvar is gyalogosan elérhető.
A kiadás árai:
Délelőtti műszak hétköznap: 8-14 óráig 60 000.- Ft / hét egy napja / hó
Délutáni műszak hétköznap: 14-20 óráig 80 000.-Ft / hét egy napja / hó
Éjszakai műszak: 20 – 8 óráig 80 000.-Ft/hó // hét egy napja / hó
Hétvégi műszak 80 000.-Ft/hó // hét egy napja / hó

Elegáns, nívós, luxuskörnyezetben, ügyvédek, orvosok irodájának szomszédságában kezdhetik meg munkájukat a fogszakorvosok, szájsebészek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 946 ···
Üzenetet küldök