Bezárás

13. kerület, Népfürdő utca

Eladó étterem, vendéglő...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 190 m²
Ár 139 millió Ft
  • Térkép
06 20 321 ···
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Az étterem a XIII. kerület irodaházas környékén található az Árpád híd közelében.
Eladásra kínált éttermünket közel 10 éve nyitottuk. A 10 éve folyamatosan és nyereségesen üzemelő éttermünk 13 éves bérleti jogát, teljes berendezését és a tiszta, tartozásmentes céget szeretnénk értékesíteni
Az étterem egy színtes és az utca szinten van. Nagy üveges portállal rendelkezik amely parkolóra és a Népfürdő utcára néz.
Elrendezése tagolt. Több kis helységből áll amelyek egymásba kapcsolódnak. Az üzlet teljes területe 190 nm, befogadó képessége 80 fő.
Az év 7 hónapjában Áprilistól - novemberig a terasz is működik ami további 45 fő számára kínál kényelmes étkezést. Az étterem egész évben üzemel és jelenleg csak munkanapokon tart nyitva 11:00 és 15:00 óra között.
Helyben fogyasztásos vagy elviteles ebédeltetéssel foglalkozik. Több éve folyamatosan (jelenleg is) nyereségesen üzemel. Átlagos vendégszám 200-300 fő/nap.


Az étterem teljesen felszerelt és modernizált. Az utóbbi 10 évben folyamatosan karban volt tartva mind az üzlettér, mind a konyhai eszközök, mind a konyhatechnológia. Minden melegkonyhai étteremre vonatkozó engedéllyel rendelkezik.
Az új tulajdonos amennyiben megtartja az étterem jelenlegi profilját akkor további beruházás nélkül üzemeltetheti tovább az éttermet gyakorlatilag az átadás napjától azonnal. Az étterem környezetében több prémium irodaház is található 100 méteren belül, ahonnan folyamatosan érkeznek a vásárlók. Remek lehetőség relylik ebben az étteremben minden olyan érdeklődő számára, aki szereti a kiszámítható biztos, nyugodt bevételi forrást! Már nem kell bejáratni, nem kell felújítani és nem kell vesződni a beindítással. Csak ki kell nyitni és üzemeltetni….

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 321 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?