Bezárás

13. kerület, Újlipótváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 36 m²
Ár 41,4 millió Ft
  • Térkép
Szatmári Ottó
06 20 513 ···
Családi Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

EXKLUZÍVAN KIALAKÍTOTT KÁVÉZÓ/BISZTRÓ TELJES BERENDEZÉSSEL, BÉRLŐVEL EGYÜTT ELADÓ!

Újlipótvárosban a Lehel tér és a Westend szomszédságában a Hegedűs Gyula utca ide eső részén TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ egy igényesen kialakított és berendezett nagy üvegfelületes, utcafrontos, KLIMATIZÁLT, bejáratott ügyfélkörrel és a jelen tevékenységre vonatkozó engedélyekkel rendelkező, jelenleg is üzemelő (36nm+kb 18nm) galériás üzlethelyiség (Bisztró) melyet jelenleg bérelnek, ÍGY KITŰNŐ BEFEKTETÉS! Az utcai bejáratos üzlethelyiség egy 4 emeletes tégla karbantartott társasház földszintjén található ahol a közös költség CSAK 8400,-Ft. Elrendezését tekintve a földszinten kapott helyet a bárpult rendszer és egy vendégtér, a galérián pedig található egy Női/Férfi mellékhelyiség, gazdasági helyiség és egy kisebb vendégtér. Fűtését egy nagyteljesítményű és energiatakarékos fél éve üzembe helyezett (még garanciális) INVERTERES KLÍMA illetve rendelkezik egy éjszakai áramra bekötött hőtárolós elektromos kályhával is. A teljes berendezés magába foglalja a minőségi karbantartott gépekkel felszerelt pultrendszert (ipari sütők, fiókos hűtőpult, mikró, panini sütő, ipari kávégép, ipari kávédaráló, mosogatógép, jéggép, beépített sörcsap, hűtött üveges kínáló pult, hűtőszekrények, fagyasztó stb…) bútorzat, kiegészítők stb… HACCP, Működési engedély hidegkonyhára, alkoholos italokra, kávézóra, szendvicsezőre, sütizőre, helyben sütött pékárura, salátabárra, stb. van, melyet bővíteni lehet.

Megközelítése mind gépjárművel, gyalogosan vagy tömeg közlekedve is KÍTŰNŐ. Tömegközlekedés szempontjából közvetlen közelében a 15,115-ös buszok illetve 75, 76, NT trolik megállói 5-7 perc sétára a 6,9,26,91,191,226,291,923 stb… buszok megállói M3 metró állomás, 14,12-es villamosok megálló helyezkedik el, melyekkel gyorsan elérheti, a város különböző csomópontjait. Parkolás az utcán lehetséges (fizető övezet).

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen.
Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért kérem, látogasson el honlapunkra. Várom hívását!

Családi Ingatlan weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 513 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?