XIII. kerület, Angyalföld - Lőportárdűlő

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
XIII. kerület, Angyalföld - Lőportárdűlő
Alapterület
65 m²
Azonosító: 32200225
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
nincs megadva
Emelet
földszint
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Zöld oázis karnyújtásnyira a belvárostól!
Budapest XIII. kerületében újépítésű társasházban eladásra kínálunk 4 db üzlethelyiséget.
A Róbert Károly körút melletti beruházással elegáns, élhető otthonok készülnek, fiataloknak, időseknek, valamint akiknek fontos a városias, de mégis zöld környezet. Tervezésekor kiemelten figyeltek az épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakításra. Az épület belső udvarát igyekeztek a lehető legnagyobbra és legtágasabbra tervezni, hogy egy élhető, növényzetben gazdag kertet hozzanak létre, melyben az itt élők kikapcsolódhatnak. A legfontosabb szempont volt a mai építészeti trendeknek való megfelelés és a fenntarthatóság, ezért a design mellett a legkorszerűbb anyagokat és épületgépészeti rendszereket alkalmazták.
A belső udvari zöld környezet harmonikus hangulatot teremt. A szabadidő egészséges eltöltésére több lehetőség nyílik a közelben, mint például a Margitsziget mely villamossal 2 megállóra található vagy akár a megújult Dagály Strandfürdő.
5 perces gyalogos távolságban kiváló közlekedési csomópontokat találhat, melyek megkönnyítik a hétköznapjait és biztos lehet benne, hogy a legkönnyebb módon csatlakozhat be a város pulzusába, legyen szó hétköznapokról, az éjszakai szórakozásról vagy hétvégi kikapcsolódásról.
•Bevásárlási és rekreációs lehetőségek a közelben
•Kiváló tömegközlekedés
•Gazdaságos, fenntartható otthonok
•Legmodernebb hőszivattyús mennyezeti hűtés fűtés
•Egyedülálló belső zöld környezet
•Világos életterek
Várható átadás: 2021 4. negyedéve
Méretek: 65 m2, 75 m2, 161 m2, 187 m2.
Irányárak 68.9-166 millió forint között
Az értékesítés folyamatos, kérem megtekintési időpont miatt vagy bármilyen információval kapcsolatban keressen mihamarabb, nehogy lemaradjon álomotthonáról!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel