Bezárás

13. kerület, Dévai utca 19.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Új építésű
Alapterület 89 m²
Ár 73,7 millió Ft
  • Térkép
Pesti Házak Zrt.
06 1 219 ···
   
Pesti Házak Zrt.
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2019
Emelet földszint
NYISSON ÜZLETHELYISÉGET/IRODÁT OTT, AHOL A LEGNAGYOBB SZÜKSÉG VAN RÁ!
VÁSÁROLJON INGATLANT KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!

LOKÁCIÓ

A társaságunk által kínált üzletek a XIII. kerület megújuló városrészében, a belvároshoz közel, a Kassák park környékén találhatóak. Csak cégcsoportunk több, mint 600 új lakást és közel 20.000. nm irodaterületet épít itt 5 projekt keretében, melyek közül, most az elsőként átadásra kerülő épületünket ajánlom figyelmébe.

PESTI HÁZ ÁTRIUM 2.

Társasházunk környéke azért is lehet jó választás az Ön számára, mivel a ház közvetlen szomszédságában áll a XIII. kerületi 400 gyermek férőhelyes Meséskert Óvoda, illetve a Green House irodaház, melynek bejárata az üzleteink felől nyílik.

MIÉRT ITT ÉRDEMES ÚJ ÜZLETET NYITNIA?

A környéken jelen pillanatban meglehetősen kevés a vásárlási lehetőség, valamint a szolgáltatást nyújtó üzletek száma annak ellenére, hogy az elmúlt években több beruházás is megvalósult a környéken és számos más fejlesztés is folyamatban van, illetve az átadáshoz közelítenek.

ÜZLETEINK

Az üzleteket/irodákat szerkezetkész állapotban adjuk át, így vevőinknek lehetősége nyílik a megvásárolt ingatlant személyre szabni.

FONTOS

Az üzleteinkhez/irodáinkhoz félretettünk számos rendkívül jól parkolható, nagy méretű gépkocsi-beállót közvetlenül a bejárat mellett, melyekhez kapcsolódóan nagy méretű tárolókat is tudunk biztosítani.
MEGJEGYZÉS

A hirdetésben látható légi felvételek ez év júniusában, az épület fotói pedig augusztusban készültek. Az üzletről készült fénykép a belső tereket hivatott érzékeltetni, de az üzleteink méretüket és adottságaik tekintetében eltérnek.

FEJLESZTŐ

Az ingatlan a Pesti Házak csoport fejlesztésében készült el. Társaságunkról bővebben a honlapunkon tájékozódhat.
Pesti Házak Zrt. weboldala

AZ INGATLAN ELŐZETES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN MEGTEKINTHETŐ!

Pesti Házak Zrt. weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 219 ···
   
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?