XIII. kerület, Visegrádi utca 50/a Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 635 m2
Azonosító: 32944987
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó egyéb üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

TULAJDONOSTÓL ELADÓ a 13. kerület frekventált részén, a Visegrádi utca és a Victor Hugo utca sarkán, nagy gyalogos forgalmú utcára nyíló és forgalmas főútról jól látható étterem/ üzlethelyiség. Mindkét utcára utcafronti ablakokkal rendelkezik. Nagyon jól megközelíthető autóval, gyalogosan és tömegközlekedési eszközökkel. Az egységnek több bejárata van, az étterem üzemeltetéséhez szükséges gazdasági és egyéb helyiségek rendelkezésre állnak.TÁVFŰTÉS.
A környéken irodaházak és hatalmas új, illetve régi lakóparkok és lakóházak vannak. Közvetlenül mellette egy nagy forgalmú Lidl közért nyílt. A parkolás budapesti viszonylatban kiválónak nevezhető. 2 db nagy fizetős parkoló 200 méteren belül + az utcák mindkét oldalán lehet parkolni.
Az eladásra kínált ingatlan földszinti alapterülete 485 m2 (ebből 350 m2 vendégtér és 135 m2 üzemi terület), a -1 szint alapterülete 150 m2. Lehetséges funkciók: étterem, kávézó, kiskereskedelem, bolt, bemutatóterem és szerviz vagy raktár, iroda és bemutatóterem, üzlet, egészségügyi központ, oktatási központ, sportközpont…stb.
Az üzlethelyiség egy nagy forgalmú étterem ellátására alkalmas technikai háttérrel rendelkezik. A vendégtér a kiszolgáló helyiségekkel együtt a közelmúltban teljes felújításon esett át.

Eladási ár: 1.6 M euró + a berendezés 200.000 euró (ezek új ára kb. 500 000 euro lenne)

Ingatlanközvetítők kérem NE keressenek! Csak olyanokkal szeretnénk tárgyalni, akik maguk vagy cégük részére akarnak üzlethelyiséget vásárolni!
Konkrét érdeklődés esetén további tájékoztatást és helyszínbejárást biztosítok. Érdeklődést a vsgrd50 kukac g m a i l pontcom email címen fogadok.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIII. kerület, Visegrádi utca 50/a
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 943,31 ezer Ft/m²
XIII. kerület 611,31 ezer Ft/m²
Újlipótváros 704,79 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch