XIII. kerület, Angyalföld

Eladó lakóövezeti telek
XIII. kerület, Angyalföld
Telekterület
791 m²
Közvetítői azonosító: COM 81033-707
Azonosító: 29095802
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
75%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Angyalföld dinamikusan fejlődő részén a Béke u. – Kucsma u. – Jász u. – Rokolya u. által határolt területen, új építésű társasházak környezetében eladó egy 791nm-es TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE is alkalmas összközműves telek. Besorolása: Ln-2/C-1. A telek szélessége utcafronton: 27m a teljes hossza 29m alakja szabályosnak tekinthető.

A telken jelenleg egy 194nm alapterületű 4 szintes + pinceszint, szintenként különböző készültségi fokban álló (pinceszint: 90%, fsz.: 90%, 1.e.:80%, 2.e.:80%, tetőtér 65%) épület található, melynek építési engedélye lejárt. Jelenlegi állapota szerint 5-8 lakást lehet benne kialakítani, ráépítéssel viszont 12 lakásos társasházzá bővíthető, ha a telek oldalirányban is beépítésre kerül, akkor viszont összesen 24 lakásos társasházat lehet kivitelezni. Az épület bontása esetén, kihasználva a kihasználva az engedélyezett maximális beépíthetőséget egy 36 LAKÁSOS TÁRSASHÁZAT lehet építeni a telek adottságainak köszönhetően.

Az utóbbi időben sok új építésű ingatlannal gazdagodott ez a terület, nagyon kedvelt az új lakást vásárlók körében.

A telek kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér, trafik, kávézó, cukrászda, étterem, étkezde, gondozott park, Rákos patak, edzőterem, kisebb illetve nagyobb bevásárlási lehetőségek (pl. ALDI). Parkolás az utcán lehetséges, viszont ha a tömegközlekedést választja, 1 perces sétára helyezkednek el a 14-es villamos és 105-ös busz megállója melyekkel GYORSAN elérheti a város különböző főbb csomópontjait.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért, kérem, látogasson el honlapunkra. Várom hívását!
A(z) Családi Ingatlan weboldala