Bezárás

13. kerület, Angyalföld

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 791 m²
Ár 350 millió Ft
  • Térkép
Szatmári Ottó
06 20 513 ···
Családi Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 75 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Angyalföld dinamikusan fejlődő részén a Béke u. – Kucsma u. – Jász u. – Rokolya u. által határolt területen, új építésű társasházak környezetében eladó egy 791nm-es TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE is alkalmas összközműves telek. Besorolása: Ln-2/C-1. A telek szélessége utcafronton: 27m a teljes hossza 29m alakja szabályosnak tekinthető.

A telken jelenleg egy 194nm alapterületű 4 szintes + pinceszint, szintenként különböző készültségi fokban álló (pinceszint: 90%, fsz.: 90%, 1.e.:80%, 2.e.:80%, tetőtér 65%) épület található, melynek építési engedélye lejárt. Jelenlegi állapota szerint 5-8 lakást lehet benne kialakítani, ráépítéssel viszont 12 lakásos társasházzá bővíthető, ha a telek oldalirányban is beépítésre kerül, akkor viszont összesen 24 lakásos társasházat lehet kivitelezni. Az épület bontása esetén, kihasználva a kihasználva az engedélyezett maximális beépíthetőséget egy 36 LAKÁSOS TÁRSASHÁZAT lehet építeni a telek adottságainak köszönhetően.

Az utóbbi időben sok új építésű ingatlannal gazdagodott ez a terület, nagyon kedvelt az új lakást vásárlók körében.

A telek kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér, trafik, kávézó, cukrászda, étterem, étkezde, gondozott park, Rákos patak, edzőterem, kisebb illetve nagyobb bevásárlási lehetőségek (pl. ALDI). Parkolás az utcán lehetséges, viszont ha a tömegközlekedést választja, 1 perces sétára helyezkednek el a 14-es villamos és 105-ös busz megállója melyekkel GYORSAN elérheti a város különböző főbb csomópontjait.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért, kérem, látogasson el honlapunkra. Várom hívását!

Családi Ingatlan weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 513 ···
Üzenetet küldök