Bezárás

13. kerület, Kresz Géza utca 16.

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 67 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Szimeth Norbert
06 70 383 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 40 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Tágas, kétszobás, 67 m2-es lakás eladó a Kresz Géza utcában.
Ha már kétszobás lakást szeretne, akkor legyen élhető méretű, nem?
Ha szereti a nagy belmagasságot és azt, hogy sehol nem kell oldalazva közlekednie a lakásban, akkor itt egy remek ajánlat!
Az eredetileg két 20 m2-nél nagyobb szoba egyikéből, amely a hálószoba lett, leválasztottak egy méretes gardróbszobának valót. Így alakult ki a mostani állapot, amely egy 22,4 m2-es nappalit, egy 13 m2-es hálószobát, illetve egy 6,3 m2-es gardróbszobát eredményezett. A gardróbon keresztül is meg lehet közelíteni a hálószobát, de a két szoba egymásból is nyílik. A szobák ablakai dél-keleti irányúak, és elegendően nagyméretűek ahhoz, hogy természetes fény bőven jusson a lakásba. A lakás magasföldszinti, az ablakok alsó vonala több mint két méterrel az utca felett húzódik, így ugyanúgy nem láthat be senki a lakásba az utcáról, mint egy emeleti lakásba. Ezt mi sem igazolja jobban, mint hogy 12 lépcsőfokot
A konyha ablakon keresztül szellőztethető az udvar felé, az étkező elkülönül tőle mind terében, mind burkolatában, festésében. A lakásban mindenütt 350 cm a belmagasság, amely a burkolat vastagságától függően változik, néhány centi különbséggel.
A fürdőszoba és a WC egy helyiségben van, de ez utóbbi jól elkülönülaatöbbi funkciójú részektől, akár el is választható.
A helyiségeket radiátorokon keresztül lehet fűteni a hideg évszakokban, a meleget gázcirkó biztosítja, ahogy a meleg víz előállítását is ez szolgálja ki. A meleg évszakokban légkondicionáló hűti a lakás levegőjét.
.Az elektromos vezetékhálózat teljesen megfelel a mai kor követelményeinek. A házban korábban már kicserélték a gáz, a víz és csatorna vezetékeit.
A társasház pénzügyileg stabil helyzetben van, amelyet a fejlesztések is alátámasztanak. A legfrissebb felújítási munkálatai jelenleg is zajlanak, amelynek keretében a társasház teljes külső homlokzatát renoválják, belül a liftet újítják fel, illetve az udvart is, amely azért is érinti ezt a lakást, mert innen nyílik a bejárata. A külső homlokzat hasonló lesz a szomszédban található ikerpárjához, ugyanis az egy tükörszimmetrikus ház, amely már átesett ezen a munkálaton. Az utcai képen, a bal oldalon található, sárga festésű épületről van szó.
Költségek
Méretéhez képest kifejezetten olcsón fenntartható az ingatlan. Jelenleg a közös költség 21.000 Ft, amelyben benne van a jelenlegi felújítási munkálatokra fordított 6.000 Ft havi hozzájárulás is. Ez utóbbi nélkül 15.000 Ft lenne ez a díj. A gáz átlagosan 7.000 alatt jön ki havonta, a többi közmű fogyasztás szerint fizetendő.
Környezet
A XIII. kerület Lipótváros városrésze a város szíve táján minden infrastruktúrával ellátott terület. A Nyugati pályaudvar vasút-metró-busz-villamos kapcsolatait senkinek nem kell külön bemutatni (de ha mégis, akkor nagyon szívesen, szégyenkezés nélkül meg tudom mutatni), a bevásárlás minden dimenziója megtalálható lenne még a Westend bevásárlóközpont nélkül is, ezt beszámítva viszont a bevásárlás non plus ultrája lelhető fel. A környék éttermeit fel sem akarom sorolni, mert hely hiánya miatt nem is férne ki, akijét meg kihagynám, az megsértődne. Oktatási intézményekkel ugyanez a helyzet. A Szent István park a környék éke, de a Margit-sziget sincs messzebb pár percnyi karikázásnál, így a sportoláshoz, szabadtéri játékhoz, időtöltéshez vagy pihenéshez is szinte végtelenek a lehetőségek. Mit mondhatnék még; egy nagyvárosban mindenki ilyen környéken szeretne lakni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 383 ···
Üzenetet küldök