Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

13. kerület, Zsinór 43

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 59 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Jónás Sándor Rajmund
06 20 321 ···
Jónás Sándor Rajmund

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Zsinór 43
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás északkelet
Kilátás nincs megadva
Erkély 8.54 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4 M Ft

Zsinór 43 részletei

Zsinór 43
Átadás: 2021. jún.
Lakások száma: 35 db
Szobák száma: 1-4 db
Ár: 35-103 millió Ft
Alapterület: 38-83 m²
Megnézem a lakópark honlapját

A tervezett épület 1 pinceszint, földszint + 3 emeleti, egy tetőszinti kialakítású. A lakóépület alaprajzi tömege az utcákat követő L alak, igazodva a telek beépítési lehetőségeihez, valamint a közelmúlt fejlesztéseinek magasságához.

A társasház 34 db lakása az 1 - 3. emeleteken + penthouse szinten (10-10-10-4) került elhelyezésre. A lakásokban szobaszám tekintetében, pedig 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható benne.

A lakásokban a fürdőszobák és a wc-helyiségek nagyobb része belső, homlokzati csatlakozás nélküli kialakításúak, ezért gyűjtőkürtős egyedi elszívást kapnak. Valamennyi lakásban a konyha a nappalival egy légtérben, annak bővületeként lett kialakítva oly módon, hogy a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t. A konyhák szabályozott légcseréjét gyűjtőkürtős egyedi elszívó rendszer biztosítja.

A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 35 parkoló. Ebből a -1 szinti mélygarázsban 21 db került elhelyezésre, melyhez a lejutást a Szent László utcáról nyíló, épület alatt található rámpa biztosítja.

A lakóépület földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül feltáruló lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, a kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 18 állásos teremgarázs is. A garázsba a Zsinór utca felől, egy behajtón keresztül biztosított a bejutás. Az előterek méretét alapvetően meghatározta a tervezési program, miszerint mesterséges elszívás nélkül kialakítandó előtér tűzvédelmi szempontból.

Az épületben való függőleges közlekedést 1 kétkarú lépcső és 1 db bútorszállításra alkalmas felvonó biztosítja. A folyosók természetes megvilágításának biztosítására a töréspontban egy átriumot terveztünk kialakítani, mely a tetőn üveg felülvilágítóval kerül kialakításra.

A tervezett lakóépület minden szempontból megfelel a kerületi szabályzatban előírt beépítési paramétereknek.

A tervezési terület a Zsinór utcának a Szent László utca és a Fáy köz közé eső szakaszán található telek, közterületi csatlakozással a Zsinór utca és a Szent László utca felé is. A beépítési szabályozás értelmében a Zsinór utca felől és a Szent László utca felől is telekhatárra épül.

A szomszéd utcákban igényes épületeket találunk. A Zsinór utca átellenes oldalán egy önkormányzati fejlesztésű, a tervezett épületnél egy szinttel nagyobb magasságú, igényesen megtervezett és kivitelezett épület található. A Zsinór utcai térfalat zártsorúan folytatja a tervezett épület.

A gyalogos beközlekedés a Szent László utca felőli járdáról történik, míg a gépkocsi megközelítés szét lett választva: a földszinti parkoló elérése a Zsinór utcából történik, míg a pinceszinti teremgarázst feltáró rámpa a Szent László utcáról nyílik.

A lakások összetétele a tervezési programnak megfelelően változatos. A területük felfelé növekszik. Nagyobb alapterületű lakásokat a sarkokon, illetve a penthouse szinten találunk, míg a kisebbek a belső udvarra tájoltak, vagy a köztes mezőkben helyezkednek el.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 321 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?