Bezárás

13. kerület, Angyalföld

Eladó telephely
Alapterület 2 170 m²
Telekterület 645 m²
Ár 690 millió Ft
  • Térkép
Solymosi Ágnes
06 70 716 ···

Eladó telephely

Béke tér közelében eladó, egy 2170 nm-es önálló iroda-gyár épület!
Kiváló lehetőség Budapest Belvárosához közel! Ipari-raktározási-irodai-oktatási-lakás célokra is alkalmas, nagyon jó állapotú ingatlant ajánlok Önnek. Ritkán adódik ilyen komplex épület. A területi besorolása: LN 2B-5. A telek 645 nm, mely teljesen beépített. Az épület ipari gázzal, ipari árammal, jól terhelhető un. porosz süveges boltozatú és monolit födémmel rendelkezik, melyek 500-és 1000 kg/nm terhelhetőséget biztosítanak. Három teherlift és két áruátvételi hely ill garázs hely van az épületen belül. Opcionálisan lehetőség van rá hogy a parkolást vagy a nagyobb raktározást , 25-30 autó befogadására alkalmas telep pluszban történő megvásárlásával biztosítsák, melynek a jelen épülettel együtt 1 Mrd Ft az ára! Az épület három szintes, két lépcsőházas, két lakást mellékhelyiségekkel, konferencia termet, irodákat, ipari gyártó üzemeket, szociális blokkokat, raktárakat tartalmaz. Az épületre igény esetén, akár 3 szint is építhető, mert statikailag elbírja az ingatlan. Az épület az 1920-as években épült, majd 1954-ben, 1990-ben és 2003-ban újították fel. Külső és belső állapota jó, gáz-fűtéssel, légkondival, riasztóval, szigetelt nyílászárókkal felszerelt.
Környezet:
Kiválóan megközelíthető hely a M3-as, az M0-s, felől, a közelben vannak a nagy átmenő forgalmat biztosító főútvonalaink.
Ipari-és lakó vegyes övezet.
Kérem, hívjon és további tájékoztatásra

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?