Bezárás

13. kerület, Angyalföld

Eladó telephely
Alapterület 876 m²
Telekterület 645 m²
Ár 290 millió Ft
  • Térkép
Solymosi Ágnes
06 70 716 ···

Eladó telephely

Irodaház eladó, a XIII., kerületben!
Kiváló helyen a XIII., kerületben, ipari- irodai-és iskolai célokra is használható, nettó: 876 nm-es, több szintes, jó állapotú épületrész eladó! Övezeti besorolása: LN 2B-5.
2000-ben bővített és teljesen átépített, belső 3+1 szintes, közel 876 nm-es, jó állapotú épületrész eladó. Az ingatlan azon utolsó belvároshoz közeli helyek egyikén van, ahol még ipari tevékenység is végezhető! A földszinti részén, mely 257 nm-es iroda-raktár és üzlettér lett kialakítva, melyhez kapcsolódik egy kis teherautó beállására is alkalmas garázs.Ezen a szinten akár termelő tevékenység , pld: nyomda, vagy egyéb gyártás is folytatható. Teherlift van! Igény esetén a teherlift személyi lifté is átalakítható! Az I. emeleten, mely szintén 259 nm-es, oktató terem, raktár és iroda lett kialakítva. A második emeleten, 309 nm-es, irodák, konyha bemutató terem található, ahonnan fel lehet jutni a tetőtérbe, mely 119 nm és ahol egy 2 szoba összkomfortos, beépített lakrész is van! Az épület minden szintjén található szociális blokk. Az ingatlan, biztonsági rendszerrel, klímával, gáz-cirkó kazánnal felszerelt. Az ingatlan társasházi albetét a szomszédos épületrésszel. Minden fogyasztásmérő egyedi. Az épületen kívül a közelben van még két autó számára garázshely melyek megvásárolhatóak. Kérem, hívjon ha szeretné megtekinteni az épületet!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök