XIII. kerület, Angyalföld-Kertváros

Eladó családi ház
XIII. kerület, Angyalföld-Kertváros
Alapterület
77 m²
Telekterület
662 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM H435509
Azonosító: 32435116
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Angyal Attila
Referens összes hirdetése
Otthon Centrum Káposztásmegyer
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
II
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

MOST ITT A NAGY LEHETŐSÉG, HOGY MEGVALÓSÍTSA ÁLMAI HÁZÁT: FELÚJÍTHATJA, BŐVÍTHETI VAGY AZ EGÉSZET AKÁR ÚJRA IS ÉPÍTHETI !!!

A XIII. KERÜLETBEN - ANGYALFÖLD PATINÁS KERTVÁROSI RÉSZÉN - NETTÓ 77 M2 LAKÓTERÜLETŰ (BRUTTÓ 90 M2-ES), 2 SZOBÁS, TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ, FEDETT TERASZOS, KÖRBEJÁRHATÓ(!) CSALÁDI HÁZ TELJESEN ÖNÁLLÓ HELYRAJZI SZÁMON FEKVŐ, IGAZI RITKASÁGNAK SZÁMÍTÓ 662 M2-ES (!!!) MÉRETTEL BÜSZKÉLKEDŐ - TOVÁBBI BŐVÍTHETŐSÉGRE / HOZZÁÉPÍTÉSRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS - ÖSSZKÖZMŰVES, ŐSFÁS-BOKROS ÖRÖKZÖLD TELKEN 1 FEDETT ÉS 1 NYITOTT GÉPKOCSI BEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ !!!

Angyalföld kertvárosának legkedveltebb, legkeresettebb és területileg az egyik legértékesebb, csendes, zöldövezeti, nagy értékű családi házas környezetében kínálok megvételre egy ÖNÁLLÓ HELYRAJZI SZÁMON NYILVÁNTARTOTT, 662 M2-ES, ÖSSZKÖZMŰVES, ÉSZAK-DÉLI FEKVÉSŰ, ŐSFÁS TELKEN LÉVŐ, eredetileg az 1930-as években, téglából, nagyon masszívan megépített, az adott koroknak megfelelően azért kisebb-nagyobb mértékben korszerűsített és karbantartott, viszont a mai modern lakhatási színvonalhoz / nívóhoz képest esztétikailag és műszakival is már elfáradt, északra (az előkertre) - keletre (az oldalsó kertre) - délre (a hátsó nagy kertre/fedett teraszra) néző, mindenhol kicserélt műanyag ablakain át közvetlenül napsütötte, a buja zöld növényzetnek köszönhetően kellemesen világos, 1 főbejárattal és a fedett autóbeálló felől is 1 bejárattal rendelkező, összesen nettó 77 m2-es lakóterületű, egy tágas beépített verandából (előszobából), tovább haladva egy kellemes méretű „minden helyiséget összekötő” közlekedőből, így az ebből külön-külön nyíló két szobából (melyek egymásba is nyílnak), egy kádas (ablakos!) fürdőszobából (amely az egyik szobából közvetlen is megközelíthető), egy külön kamrahelyiséggel is ellátott étkezőkonyhából, egy külön WC helységből és a lakásból egy belső lépcsőházból közvetlenül megközelíthető pincéből áll.

A ház mostani belső helyiség elrendezésén, a szabadon mozgatható és/vagy kiváltható belső válaszfalaknak köszönhetően, igény szerint más-más kialakítású élettereket is varázsolhat magának és mindezt pedig annak tudatában teheti, hogy a beépíthető tetőtérben további 1-2-(3) szobával kibővítve, igazán nagy családi fészket / több generációs otthont teremthet magának és kedves családjának! Ha esetleg még ez az élettér is kevésnek bizonyulna, akkor sincs semmi akadálya annak, hogy AZ "Lke-1/SZ-1" ÉPÍTÉSI ÖVEZETBE TARTOZÓ TELEKRE VONATKOZÓ ÉPÍTÉSÜGYI ELŐÍRÁSOK SZERINT A 30%-OS MAXIMÁLIS FELSZÍNI BEÉPÍTHETŐSÉGNEK, A 0,7-ES SZINTTERÜLET MUTATÓNAK ÉS A 4,5 MÉTERES MAXIMÁLIS ÉPÍTMÉNYMAGASSÁGNAK KÖSZÖNHETŐEN a már meglévő ingatlant akár alapterületében tovább építse/bővítse vagy akár a tetőterét is - egy okos építészeti megoldással - beépítse !!!

AZ ÖNÁLLÓ TELEK KIVÉTELES MÉRETE ÉS KEDVEZŐ ADOTTSÁGAI MIATT KIVÁLÓAN ALKALMAS, EGY TELJESEN ÚJ, AKÁR 198 M2-ES ALAPTERÜLETŰ CSALÁDI HÁZ MEGÉPÍTÉSÉRE IS !!!

Befoglaló méretek: 18 m utcafronti szélesség x 36,7 m hosszúság
Övezeti besorolás: Lke-1/SZ-1
Terepszint feletti beépíthetőség (max): 30%
Terepszint alatti beépíthetőség (max): 35%
Legkisebb zöldfelület: 50%
Építménymagasság (max): 4,5 m
Általános szintterületi mutató (m2/m2): 0,7
Parkolási szintterületi mutató (m2/m2): 0,25

A lakóház szigeteletlen homlokzata viszonylag jó állapotban van. Minden külső nyílászáróját és a főbejárati ajtót is műanyagra cserélték le. Belső faajtói jó állapotban vannak, ahogy a két szoba szalagparketta burkolata is. A ház többi helyiségének padlóját járólappal burkolták. Természetesen az étkezőkonyha és a fürdőszobák falai hidegburkolattal is ellátottak. Az ingatlan fafödémes padlásterének tartószerkezete és a cseréppel borított tetőszerkezete is a korának megfelelő - komolyabb szerkezeti hibáktól és hiányosságoktól mentes – állapotban van!

A lakóház nem közvetlenül az utcafrontra épült, hanem egy kis előkerttel is büszkélkedik! A ház oldalában 2 autónak is, a kényelmes, zárt (1 fedett és 1 nyitott) beállási lehetőség biztosítva van! A hatalmas „pihenő/intim” kertjében "a természet rendezte" gyümölcsfák, bokrok és örökzöldek adnak pihentető és hangulatos változatosságot, valamint bőven jut majd hely a további fák/bokrok/tuják/örökzöldek ültetésének, valamint a virágos zöldterületek és egy nagyobb konyhakert kialakításának is! :)

Az ingatlan környezetében (pár perc kényelmes sétával) kisebb-nagyobb bevásárlási-, és szolgáltatási egységek, közintézmények (pl.: óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb-stb...) mind-mind megtalálhatók, valamint erre a környékre jellemző kiváló tömegközlekedésnek (a 120-as, a 105-ös, a 178-as, a 30-as, a 30A, a 230-as, - a 914 és 914A /éjszakai/ - buszjáratoknak és a 12-es, a 14-es villamosjáratoknak, valamint a pár percre lévő M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójának) köszönhetően a bel(városba) való bejutás kényelmesen és gyorsan megoldható !

Átalakíthatósága és tovább bővíthetősége miatt a kisebb-nagyobb családdal már rendelkezőknek, a többgenerációs ingatlan lehetőségét keresőknek - és persze azoknak is, akik mindenképpen kertes, de nem egy többlakásos társasházba / ikerház félbe / házrészbe vágynak - egyaránt kitűnő választás lehet!

Az ingatlan tulajdonjogilag teljesen rendezett és teljes mértékben tehermentes !!! Birtokba adása nagyon rövid időn belül (akár 1 hét alatt is) biztosított !!!

Az ár irányár !!!

A lakás megvásárlásához ***banki hitelfelvétellel, vagy a “2019. júliusától tovább bővült” ***használt lakás után felvehető családi otthonteremtési kedvezménnyel (CSOK) + kamattámogatott hitel konstrukcióval és/vagy akár ***hitellel kombinált lakáskassza megtakarítással, valamint a ***babaváró program keretében felvehető összeggel vásárlók megkeresését is szeretettel várom !!!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

/***Az igénylési feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!/
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Angyal Attila
Referens összes hirdetése
Otthon Centrum Káposztásmegyer
Iroda összes hirdetése