XIII. kerület, Turóc utca 7. Eladó teremgarázs hely
Alapterület 12 m2
Közvetítői azonosító: COM 3-4550 Azonosító: 33206453
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 443 Felfedés
Eladó teremgarázs hely
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Leírás

Teremgarázsban egy oldal beállós parkolóhely eladó a XIII. kerületi Turóc utca 7 alatt (Marina part). Alacsony rezsijű befektetés, a havi közös költség csak 3 eFt, nincs extra villany- vagy gáz-számla.

Nagy autóval be lehet állni szögben, mint az több helyen is látható a garázsban, de itt mögötte nem kell tartani attól, hogy útban lesz valakinek. Itt csak egy autó jár el mögötte. Kis autóval be lehet parkolni a fallal párhuzamosan, a két oszlop között 427 cm van. De a nagy értékű motorral rendelkezőknek is megoldás lehet a garázsra, akár több motor számára is ideális megoldás lenne.

Ha nem a 10 épület valamelyikéből kerülne ki a vevő, akkor az a személybejáraton a kapukóddal belépve, a lifttel lemenve máris az autója mellett találná magát a tulajdonos. Kifelé a rámpán a távirányítóval nyithatná a garázskaput.

Ajánlom annak a figyelmébe, aki például Vác – Dunakeszi –Gödöllő térségben lakik, de a munkahelye a belvárosban van. A 15-ös busz a Váci úton lévő Gyöngyösi utcai Metro megálló és a Petőfi híd pesti lábánál lévő Boráros tér között közlekedik. Ezen útvonal mentén a parkolási díjak az egekbe szöktek, de a parkolás így is lehetetlen küldetés. Érdemes megfontolni egy jól megközelíthető helyen lévő teremgarázs hely vételét, ahonnét tömegközlekedéssel be lehet jutni a munkahelyre. A 15-ös busz megállója 210 m-re, a Gyöngyös utcai Metro megálló pedig 440 m-re található a garázs bejáratától.

Garázs előnyei? A magas parkolási díjak magukért beszélnek. Elkerülhető, hogy a kutyák, macskák, madarak és nyestek tiszteletüket tegyék némi kártétel mellett az autón. Ki szereti télen az ablakot vakargatni elindulás előtt, vagy ritkábban havat letakarítani? A nem átfagyott autó nagyobb biztonsággal indul télen, beülni is komfortosabb.

Biztonságos tárolási környezet? Őrséggel, beléptető rendszerrel védett, videó megfigyelő rendszerrel kontrollált garázs. Magas színvonalú lakások, módosabb lakók, lent tárolt kerékpárok, autógumik és gyerekülések, mind a kisebb kockázatot sugallják. A parkolóhely az egyik lépcsőházi bejárattól és lifttől 12 m-re van, ami tovább fokozza a biztonságot.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIII. kerület, Turóc utca 7.
BKK megállók a közelben
Busz
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 329,17 ezer Ft/m²
XIII. kerület 461,54 ezer Ft/m²
Vizafogó - Marinapart 466,67 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 0-39 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó garázsok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 443
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch