XII. kerület, Alkotás utca 37.

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Tulajdonostól!
XII. kerület, Alkotás utca 37.
Ár havonta
299 ezer Ft
Alapterület
98 m²
Azonosító: 32487833
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Emelet
szuterén
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
23,52 E Ft/hó
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

** TÖBBFUNKCIÓS UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉG, 3 KÜLÖNÁLLÓ HELYISÉGGEL, FRISSEN FELÚJÍTVA, AZ ALKOTÁS ÚTON! **
A XII. kerületben, az Alkotás út és a Kiss János altábornagy utca sarkán kiadó egy szuterén, sok ablakos üzlethelyiség. A teljes alapterület 98 m2, ezen belül 3 nagy, egymástól elválasztható térrel rendelkezik, amely ideálisan alkalmas arra, hogy az ÜGYFÉLTÉR, az IRODAHELYISÉG és a RAKTÁR funkciókat ellássa vagy olyan tevékenységhez, amely 3 ELSZEPARÁLHATÓ TERMET kíván. Például: borszaküzlet, ruházat, műszaki cikk értékesítés, vagy szolgáltatói tevékenységek.

A sarokelhelyezkedésnek köszönhetően a helyiségek mindkét irányba ABLAKOSAK, így VILÁGOSAK, de mégsem látni be az utcáról teljesen direktben. A kiadó üzlethelyiség rendelkezik még egy kis KONYHÁVAL, egy kényelmes ÉTKEZŐ helyiséggel, kézmosóval ellátott WC-vel és két tároló helyiséggel. A teljes helyiség FRISSEN FELÚJÍTOTT, vízszigetelést, új elektromos rendszert és festést kapott.
A bejárat UTCAFRONTI az Alkotás utca felől, 6 db lépcső vezet le. A helyiségek belmagassága 2,9 m. A fűtés elektromos, a melegvízellátást bojler biztosítja.

Utcai REKLÁMTÁBLÁK elhelyezése megoldott az Alkotás úton, az új bérlő által használható. Internet hozzáférés az üzletben rendelkezésre áll, így bankkártyás fizetésre is lehetőség van.
A környék biztonságos, INFRASTRUKTÚRÁJA TÖKÉLETES. A közlekedés rendkívül jó, köszönhetően az M2-es metró, villamos és buszjáratoknak, illetve az M0, M1, M7-es autópálya és a Déli pályaudvar közelségének. Az üzlet előtt van parkolási lehetőség. A közelben számos kis üzlet, iroda, és szolgáltató működik. A kerület igényes célközönsége pedig jó vásárlóerőt jelent.

AZONNAL BÉRELHETŐ, itt minden készen áll arra, hogy új bérlője üzleti céljait szolgálja!

BÉRLETI DÍJ: havi 329.000 Ft + rezsi

Az ingatlan hosszútávra, minimum 1 évre kiadó. Beköltözéskor egy havi bérleti díj, és kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució fizetendő.
A ház jól karbantartott, a közös költség havi 23,5 eFt, mely tartalmazza a ház fenntartási költségeit is. A víz és villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő.
Az üzlethelységben a dohányzás szigorúan tilos.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély