Bezárás

12. kerület, Nagyenyed utca

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 21 m²
Ár havonta 100 000 Ft
  • Térkép
Bokányi Mária
06 30 959 ···
Art Corner Point Kft
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet földszint
Rezsiköltség nincs megadva
Min. bérleti idő 1 év
KIADÓ UTCAFRONTI ÜZLET

Krisztinavárosban a Déli pályaudvarhoz, az Alkotás úthoz közel a XII., Nagyenyed utcában, kiadó egy irodának, üzletnek, bemutatóteremnek kiváló, napfényes, földszinti üzlethelyiség, patinás szép épületben.

Az ingatlan utcafronti közvetlen bejárattal, nagy kirakattal és jelentős megvilágítható reklámfelülettel, valamint remek láthatósággal rendelkezik. Az üzlettérben álmennyezet került kiépítésre, a mosdóban 3,3 m a belmagasság. A mosdó/raktár részen saját wc és konyhasarok van. A bejárati portálon biztonsági rács. Külön 6 nm-es, zárható, saját tároló is tartozik az üzlethez. - Így a bérlemény területe összesen 21 nm!

Forgalmas útszakaszon található, szemben a Déli Point Irodaház, gyalogos és autós forgalom egyaránt jellemzi. Villamos közlekedik az üzlet előtt, az Alkotás úti megállók és a metró is csupán pár perc séta.

A közös költség: 9.100.-Ft/hó tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, ezen kívül csupán a mért villanyszámlát kell fizetni.

Bérleti díj: 100.000 Ft/hó – 2 havi kaucióval, tárgyhavi bérleti díj megfizetésével AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Csendes tevékenységgel működő, kulturált bérlőt keresünk, lehetőleg hosszú távra!

Bővebb információért, személyes bemutatás egyeztetésére, keressen bizalommal elérhetőségeimen! További kínálatunk és befektetési célú ingatlanok az Art Corner Point Kft. iroda saját honlapján.

Art Corner Point Kft weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 959 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?