Bezárás

12. kerület, Mártonhegy

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 160 m²
Min. bérelhető 121 m²
1 600 € 588 400 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 3
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Min. bérleti idő 2 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 121 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 100 €/hó
A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 10-14 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 121 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A négyemeletes N97 irodaház épületei megfelelően karbantartott, minőségi anyagok felhasználásával épültek, a modern irodapiaci követelményeknek megfelelnek (mészkővel burkolt homlokzat, hang- és hőszigetelő nyílászárók, állítható árnyékolók, stb.) Az irodaterek rugalmasan oszthatók, így az N97 a legkülönbözőbb bérlői igényekre is megoldást biztosít. Az ingatlan különlegessége egy hatalmas tetőtéri terasz kivételes városi panorámával, mely napközbeni rekreációra, de akár céges rendezvények megtartására is ideális.

Iroda közel a városhoz, de távol a város zajától Jó levegőjű, kellemes zöld környezetben, mégis jól megközelíthető helyen található az N97 irodaház. A Németvölgyi úton lévő épülettől néhány perc alatt elérhető Buda két kiemelt bevásárlóközpontja (Hegyvidék Központ és MOM Park), ahol gyakorlatilag minden szolgáltatás és üzlet megtalálható (posta, bank, vendéglátás, tisztító, stb.) Az épület környékén a parkolás ingyenes.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?