Bezárás

12. kerület, Németvölgy

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 160 m²
Min. bérelhető 160 m²
2 800 € 1 029 700 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 1
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Min. bérleti idő 3 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 160 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 100 €/hó
A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 17.5 €
Üzemeltetési díj: 4 €
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 160 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az irodaház Budapest délnyugati részén, a XII. kerület Alkotás út, Hegyalja út, Budaörsi út, és Jagelló út kereszteződésénél a budai oldal egyik központi csomópontjánál, a Bach-csomópontnál helyezkedik el.

Fekvéséből adódóan az ingatlan szorosan kapcsolódik Budapest lüktető üzleti vérkeringéséhez, az úgynevezett MOM Business területhez. Ezen a néhány négyzetkilométernyi területen szinte az összes nagyobb magyar és külföldi bank, valamint a hazánkban sikeresen működő cégek, cégcsoportok képviseltetik magukat.

Az ingatlantól pár száz méterre található a Novotel és a Gesztenyés park, amely megfelelő kényelmet, kikapcsolódást és szálláslehetőséget biztosít az itt dolgozók, vagy, akár csak néhány napra hazánkba érkező üzletemberek számára.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?