Bezárás

12. kerület, Németvölgy

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 450 m²
Min. bérelhető 160 m²
5 850 € 2 151 338 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 5
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Min. bérleti idő 3 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 160 m²
Tetőtér tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 120 €/hó
A KARA GROUP egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Irodaház kategória: A
Iroda Bérleti díj: 13-15 €
Üzemeltetési díj: 3.5 €
Bérleti díj mélygarázs: 120 €
Legkisebb bérelhető egység: 160 nm

A megadott árak havonta Euróban és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől,elhelyezkedésétől,műszaki felszereltségétől,a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az irodaház a XII. kerületben, Buda központi részén, az Alkotás utca és és MOM park közelében helyezkedik el, amit 2015-ben teljes körűen felújítottak és modernizáltak.

Az irodaház átalakításakor figyelembe vették, hogy a bérlői igényeket kielégítő flexibilisen alakítható irodákat tudjanak kínálni. Az irodaház tökéletesen képes a mindennapi irodai igények magas színvonalon történő kielégítésére.

Pestről az Erzsébet hídon át a Hegyalja úton keresztül, illetve a Déli pályaudvar felől az Alkotás úton egyszerűen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel. Mindemellett az M1/M7 autópályák is könnyen és gyorsan elérhetők.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?