Bezárás

12. kerület, Hajnóczy József utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 65 m²
Ár 31 millió Ft
  • Térkép
Agenzia Monteverde Kft.
06 1 616 ···
 

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
60 éve működő borozó a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar közelében, közvetlen a Városmajor park szomszédságában. A forgalmas csomópontok mellett elhelyezkedő, engedélyekkel, és vendégkörrel rendelkező vendéglátóhelység közvetlenül utcáról nyílik.
Az ingatlanba lépve a 40 nm-es, 2 ablakkal is rendelkező vendégtérbe érkezünk, amely tágas teret biztosít a kényelmes fogyasztásra. A bejárattal szemben találjuk a közel 7nm-es kiszolgáló pultot, valamint az ennek hátterében meghúzódó 8 és 7nm-es raktárhelységeket. Továbbá a vendégtérből közelíthetjük meg az előtérrel rendelkező 2 külön nyíló wc-t.
A helység kiválóan alkalmas egyéb üzleti tevékenység céljára is. Könnyű alakíthatósága miatt pedig tovább bővíthető az ügyféltér.
Közlekedését tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik, a korábban említett közlekedési csomópontok néhány perces sétával elérhetőek.

TECNOCASA weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 616 ···
 
Üzenetet küldök