Bezárás

12. kerület, Németvölgy

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 47 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Dr. Hannig Éva
06 70 773 ···
 
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 5
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér legfelső emelet, nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinaváros határán található. Erre közlekedik a 102-es, 105-ös és a 212-es busz, valamint az 59-es villamos, így akár a Széll Kálmán tér, akár a Belváros is könnyen elérhető. Az éjszakai 990-es járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, de nem kell sokat utaznunk, hogy elérjük akár a MOM Park, akár a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot. A közeli Vérmező vagy Gesztenyés-kert kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület az 1900-as évek elején épült. Földszint + négyemeletes társasház, valamint a kilencvenes években kialakításra került ötödik emeletként ez a lakás. A házban a lakások függőfolyosóról, illetve a liftes lépcsőházból nyílnak, számuk összesen 45, ezen kívül 7 iroda, illetve egyéb helyiség található még a házban. A házban lakók kényelmét lift segíti. Az épület rendszeresen karbantartott, a belső homlokzat rendbehozatala néhány éve megtörtént. Jelenleg a tető folyamatos cseréje, felújítása zajlik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a ház felső, ötödik emeletén a kilencvenes években kialakított lakás, mely a negyedik emelettől lépcsőn érhető el. A lakás feletti tető teljes megújítása 2017-ben megtörtént. A lakásban több alkalommal is volt felújítás. 2016-ban a festés mellett mostani beosztása került kialakításra, azaz összenyitásra került a konyha és a mellette lévő szoba, így kialakult a nappali. A légkondi beszerelésére 2017-ben került sor, a kondenzációs cirkókazán beüzemelése 2020-ban volt.
A lakás bejárata előtti kis lépcsőházi pihenő akár erkélyként is használható. Innen a bejárati ajtón belépve az előszoba fogad bennünket, ahonnan jobbra a kamra nyílik, egyenesen a nappali. A konyha és a nappali rész elválasztása könnyen visszaállítható, illetve igény esetén a meghagyott falrész is elbontható. Innen léphetünk a hálóba, majd onnan a modern kialakítású fürdőbe. Kényelmesek, jól berendezhetők a helyiségek, praktikus a konyha.
A lakás hangulatos, világos, nyugati fekvésének köszönhetően napfényes, jó méreteivel, praktikusan berendezhető tereivel ideális otthon lehet.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 47nm. Az amerikai konyhás nappali 22,9nm, a szoba 8,5nm nagyságú.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést a kamrában elhelyezett kondenzációs cirkókazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra került felszerelésre, de hitelesítése nem történt meg, így a víz ellenértékét a közös költség tartalmazza.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 13.400,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapon túl a vízhasználat költségét is. A fűtési költség 8eFt körül alakult havonta.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség, kerületi lakosoknak kedvezményes matricával.

TÁROLÓ:
A lakáshoz a ház alsó részében tartozik egy ~3nm nagyságú saját, zárható, jól használható tároló.

Vételára: 45MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson budai ingatlanjaink közül!


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 773 ···
 
Üzenetet küldök