Bezárás

12. kerület, Pagony utca 7/A

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 53 m²
Szobák száma 2
Ár 61,5 millió Ft
  • Térkép
06 30 545 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 3
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 17 250 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás dél
Kilátás panorámás
Erkély 9 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Budapest XII. kerület Orbànhegy ès Mártonhegy talàlkozàsànàl, Pagony utcai bauhaus házban, 53m2 –legfelsõ emeleti, panorámás, ezen az emeleten egyedüli lakás, amely jelentősen bõvíthetõ a kètszeresère, 62 Mft-ért eladó.

A lakás:
Déli fekvésû nem utólagos beépítésû, hanem 1938-ban eredetileg is manzárdnak épült tégla falszerkezetbõl épült 2,7 méter belmagasságú lakás egyedülálló paraméterekkel rendelkezik. A lakást 3 oldalról körbeveszi a tetõtér. Ebbõl adódóan az a késõbbiekben a mellette lévő padlástér felé jelentősen bõvíthetõ annak megvásárlása esetén. A jelenleg déli tájólású tetőterasz 9 m2- es. További 2 terassz kialakítasa lehetséges így a 3 terasz mérete pedig összesen 28,85 m2. A bővítésre pítész által készített tervekkel rendelkezünk, amely korábban az Önkormányzatnál már elvi építési engedélyt kapott, de mostanra megújítandó. Megvalósúláskor, a lakás már teljesen körpanorámássá válik a Budai várra, Gellérthegyre, a másik irányban pedig Martinovics-hegy felé is. Egyben kialakúl a 3 szoba + nappali/étkezõ +dolgozó, 3 db terasszal. A terveket ingyenesen bocsàtjuk rendelkezèsre.

Jelenleg lakás teraszkapcsolatos nappalija és szobája benapozott déli tájolású, panorámával a Sas-hegyre és Mártonhegyre. A déli tájolású nappali szinte egész oldalán a gázzal töltött osztott üvegezésû, nagy felületû fa terasz-ajtó harmonikaszerûen félre húzható az egyik oldalra. Így a nappali egyik oldala egybenyitható a terasszal. Az intim terasz felett hasznos elõtetõ van. Ugyanígy a másik szoba is nagyon világos, mivel üvegezett kétszárnyas fa terasz ajtaja van és szintén a teraszra nyílik. A lakás kb 10 évvel ezelõtt teljes felújításon ment át, amely alkalommal a gépészet Vailant cirkokazánt és svájci fal-szegélyfûtést kapott. Emiatt jól bútorozhatók a helységek. Csövek és villanyvezetékek is cserélve lettek. Ez utóbbi minõségi Siemens konnektorokkal, (pl. dimmerrel és hangfalaknak és internetnek fali kivezetõ elemekkel.) A nyílászárók is cserélve lettek ekkor. A társasház 3 éve a teljes tetõt felújította, amely alkalommal új kéményeket, Creaton cserépfedést, korrekt tartószerkezeti felújítást, lécezést Creaton fóliàval, valamint a lakás felett hõszigetelést kapott. Így az esetleges bõvités mostanra meglehetõsen leegyszerûsödött.
2 éve új Electrolux inverteres légkondícionáló lett beszerelve. A házban már a legmodernebb optikai kábel biztosítja az internet elérést, amelyet 2019 nyarán telepítettek. Kaputelefon, valamint távnyítós motoros kertkapu szolgálja a kényelmet.

A konyhában szálcsiszolt acél felületû nagyméretû Bosch hûtõgép, Franke mosogató Blanke csapteleppel, valamint Bosch beépített mosogatógép van. Ezek mindegyike a konyhabútorral jár.
A konyhában 2 db egymás mellé sorolt új Velux ablakok biztosítja a fényt.

A lakás jelenlegi alapterülete 53 m2, hozzá kapcsolódik még a 9 m2 –es panorámás terasz és további 2 x 1 m2 tároló a terasz két végén, a pincében pedig 6 m2 száraz tároló.
A lakáshoz tartozik a hátsó udvarban egy 25 m2 alapterületû dupla fedett gépkocsibeálló 2 db gépkocsi részére. Ezeknek nincs külön költségük a vevõ részére.

A ház:
A társasház igényes lakóközösséggel rendelkezik. Hetente takarító cég takarítja a lépcsõházat és járdát, valamint a park jellegû õsfás kertet évente többször rendezik. A szép lépcsõház rendezett.

A környèk:
Az utca mindkèt oldala vègig fàkkal szegèlyezett ès kèt vègèn rendôrsègre bekötött kamera rendszer mûködik. Az utca alsò vègen a èjjel-nappali bolt, gyògyszertàr, míg a felsô vègèn TESCO expressz, amely mellett ùj jàtszòtèr van. Szintèn pàr percre van gyalog az elegàns Hegyvidèk bevàsàrlò központ CBA -val, OTP bankkal ès postàval. A Tamàsi Àron kèttannyelvû àlt iskola ès gimnàzium, lejjebb pedig a Nèmetvölgyi iskola ès òvoda talàlhatò. A közelben 102, 105, 112, valamint 59- es villamos àll rendelkezèsre.

Kèrjük ingatlanosok ne keressenek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 545 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?