Bezárás

12. kerület, Gaál József út

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 67 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Dr. Hannig Éva
06 70 773 ···
 
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás dél
Kilátás kertre néző
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinaváros és Kissvábhegy határán, közel a Városmajorhoz található. Erre közlekedik a 128-as és a 129-es busz, így a Széll Kálmán tér és onnan a főbb közlekedési csomópontok hamar elérhetők. Éjszakai járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, de nem kell sokat utaznunk, hogy elérjük a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot. A közeli Városmajor sokféle kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épület egy 3838nm nagyságú telken épült a múlt század második felében, ahol három házban összesen négy lépcsőház található. A házak közötti, körüli kert kiválóan alkalmas pihenésre is. A ház karbantartott, a társasház bejegyzése folyamatban van.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a ház első emeletén található és a lépcsőházból közelíthető meg. Az ingatlanban 2017-ben történt szinte teljes körű felújítás. Ennek során cserére kerültek a belső ajtók, a bejárati ajtó, ekkor került beüzemelésre a kondenziciós cirkókazán, valamint teljesen megújult a konyha, fürdő és a WC. Ezek a helyiségek új burkolatot, szanitereket és bútorokat kaptak, valamint cserére kerültek a villanyvezetékek, vízcsövek. Az ablakok eredeti fa keretei megtartásra kerültek, de hőszigetelt termóüveg került beléjük.
A bejárati ajtón belépve az előszoba fogad bennünket, amelyből a lakás legtöbb helyisége megközelíthető. A bejárattól jobbra a WC, majd a konyha nyílik, míg balra a gardrób és abból a fürdő, illetve egy szoba, majd a legnagyobb szoba. A bejárattal szemben van a harmadik szoba. A nagyméretű, étkezésre is kiválóan alkalmas konyha használatát kamra is segíti. A szobák kiválóan berendezhetők, jó méretűek és alakúak, közülük kettő egymásból is nyílik. A gardrób nagyméretű beépített szekrénye lehetővé teszi, hogy a szobákba ne, vagy alig legyen szükség ruhásszekrény elhelyezésére. Az ingatlan gyakorlatilag azonnal birtokba vehető és költözhető. Kiváló otthon jelen beosztásában is, de akár a konya helyén kialakítható lehet még egy szoba is.
Az ingatlan két szobája déli tájolású, így a lakás egész nap világos, napos. Elhelyezkedésének és állapotának, beosztásának köszönhetően kiváló befektetési lehetőség is, hiszen könnyen és gyorsan kiadható.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 67nm. A szobák 18,8nm, 13,5nm és 11,5nm nagyságúak, míg a konyha 9nm.
Belmagasság: 2,65m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést kondenzációs cirkókazán adja a meleg vízzel egyetemben. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra nem került felszerelésre, de a helye kialakításra került. A konyhában jelenleg villanytűzhely található, de a gáztűzhely csatlakoztatási lehetősége adott.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 22.000,- Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztás díját is. A vízóra felszereltetése esetén ez ~17eFt-ra csökken. A lakás teljes rezsije ezt meghaladóan az eddigi használat mellett 15-20eFt körül alakult

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját, kb. 2nm nagyságú tároló is a ház földszintjén.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség, kerületi lakosoknak kedvezményes matricával.

Irányára: 59 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!



Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 773 ···
 
Üzenetet küldök