XII. kerület, Németvölgy

Eladó családi házban iroda
XII. kerület, Németvölgy
Alapterület
350 m²
Szobák
15
Közvetítői azonosító: COM K 247463
Azonosító: 28980002
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi házban iroda

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Parkolóhelyek száma
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs

Leírás

IRODAHÁZNAK KIALAKÍTHATÓ BELBUDAI ÉPÜLET!!!

Kiválóan megközelíthető, remek adottságú 350 nm-es, 5 lakásos társasház 413 M Ft-ért eladó.

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Németvölgy városrészben, rendkívül jó, központi helyen található.
Kiválóak a közlekedési adottságai. A 102-es, 105-ös, 110-es, 112-es autóbuszok, valamint az 59-es villamos pár lépés távolságra közlekednek. Könnyen megközelíthető az ingatlan a város bármely pontjáról. Gépkocsival az M1-es, M7-es autópályáról a Jagelló úton át juthatunk az épülethez, anélkül, hogy a forgalmas belvárost érintenünk kellene.

HÁZ JELLEMZŐI:

Az épület az 1930-as években épült. között folyamatos átépítés, korszerűsítés zajlott, ennek köszönhetően az ingatlan nagyon jó állapotban van. Mind a födém, mind a szigetelés kifogástalan, 2011-ben a tető új cserepet kapott. Az ingatlanon belül 4 önálló hrsz-mal rendelkező lakás került kialakításra. Ezen felül a szuterén szintjén is található egy lakrész. A lakások mindegyike korszerűen felújított, külön gáz-cirkó berendezés gondoskodik a lakások fűtés és meleg víz ellátásáról. Az épület emeleti, illetve tetőtéri része négy égtáj felé tájolt, a földszinti lakások D-K-É felé nyitottak. Minden lakás külön vízórával rendelkezik (nem almérők). A társasház 350 nm-én összesen 15 db szoba, 4 db konyha, 6 db
fürdőszoba került kialakításra.

KERT JELLEMZŐI:

A házhoz tartozó kert, gondozott, szépen karbantartott.

Két gépkocsi számára zárt garázst alakítottak ki, további 5-6 autó parkolása az ingatlan előtti kocsi feljárón megoldott.

A társasházat tulajdonságai tökéletessé teszik rendelő, magánklinika, ügyvédi iroda, cégközpont létrehozására. Ezeken kívül ideális lehet befektetés céljára, a lakások bérbeadására.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel