XII. kerület, Bükkös út Eladó családi ház
Alapterület 3000 m2
Telekterület 3970 m2
Szobák 10
Azonosító: 33269385
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 598
Eladó családi ház
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Komfort nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Komfort nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Minőségi beruházásainknak, fejlesztéseinek köszönhetően, a helyi, XII. kerületi Önkormányzat Építéshatósági Osztálya elismerő támogatását nyújtja a cég felé, amellyel szorosan együttműködve valósítja meg a beruházásokat.

A kivitelezés során tevékenységét magasan kvalifikált szakembergárdával végzi, saját emberi erővel, saját eszközökkel, irodával. Az építkezést teljes egészében beruházó finanszírozza. Az építkezés biztonságát, saját állandó műszaki ellenőrrel, tervezővel, gépészmérnökkel, építésvezetővel, statikussal, katasztrófavédelmi szakemberrel biztosítja.

Minőségi kivitelezés, az építés során végig dokumentálva, kizárólag prémium kategóriás minőségi anyagok (tanúsítványokkal) felhasználásával. Jegyzőkönyvezve.
Elsődleges szempont számunkra a helyszín kiválasztása, a telek elhelyezkedése (büszkén jelenthetjük ki, hogy az általunk épített és értékesített lakásoktól nem szívesen válnak meg tulajdonosaik).
Portfóliónkban szerepelnek - a kor igényeinek megfelelő stílusban készült - luxus családi, iker, sor, illetve társasházak is, kiemelkedő exkluzív kivitelben.

Budapest XII. ker. Bükkös utcában 2×1985 m2 alapterületű üres telken 2 darab 3 lakásos társasház valósul meg Svábhegy legszebb, legnyugodtabb, ősfás környezetében, az elnöki rezidencia szomszédságában (kétóránként biztonsági autó teljesít járőrszolgálatot az utcában, felügyelve a környék biztonságára), ahol a környező utcákban megtalálhatók modern, illetve klasszikus villa épületek, diplomata rezidenciák is. Közelben találhatóak jelentős intézmények, iskolák, többek között a Budapesti Német Iskola-Thomas Mann Gimnázium, Osztrák-Magyar Európaiskola, Britannica International School, német, angol óvodák.

Az épületalakítás fő elve a terephez való szoros kapcsolat, azaz kertkapcsolatot biztosítani - lehetőség szerint - szinte minden helyiséghez. Az épületek telepítésében nagy szerepet játszott az észak-keleti panoráma biztosítása, így sikerült az első emeleti lakáshoz két évszakos, a Penthouse lakáshoz pedig 180 fokos kilátást kialakítani.

A 4 szintes épületben 3 lakás készül; a földszint és az emelet teljes területén egy-egy önálló, 3fürdőszobás, igény szerint kialakítható 3-4 szobás lakás, a hozzá tartozó loggákkal, teraszokkal ( 50 - 150m2) a tetőtérben pedig egy kisebb, 2-3 szobás tetőteraszos lakás. Mindhárom lakrész önálló - terepszinten kialakított - bejárattal készül, továbbá a mélygarázs szintről is közvetlen a kijárás a szabadba, valamint a pinceszintet személylift köti össze a lakásokkal, amely a lakás előterében áll meg. Így az épületben lépcsőház kialakítására nincs igény. A lakásoknak közvetlen kertkapcsolata is van, a földszinten a völgy felé, az emeleten az utca felé, ill. a lakószobákból a homlokzat előtt körbe futó erkélyekre, a tetőtérben pedig a tetőteraszokra lehet kijutni, mindkét fő irányba.
A pinceszinten 6 darab gépkocsi és 3 darab saját tárolót található. A garázsban gépkocsi forduló kialakítása helyett a padlóba süllyesztett fordító-korongot helyeztünk el, mely az épületen belüli megközelítést és parkolást nagyban megkönnyíti. A garázs megközelítése személyautóval gépkocsi liften keresztül történik.

Az épület monolit-vasbeton szerkezetű, a legszigorúbb energetikai előírásoknak megfelelően készül! AA++ energetikai érték. Lakásonkénti saját, egyedi levegő hőszivattyú -Daikin típusú- rendszer felel az ingatlan fűtés, illetve hűtéséről. A friss levegőt lakásonkénti, önálló Helios típusú, rekuperátoros szellőztető rendszer biztosítja! Minden lakás saját mérőórákkal rendelkezik! Geotarifa a szolgáltatótól!

Az épületeket a XII. kerület luxus lakás szegmensében legelismertebb építész, Bényei István tervezte.

Megtekintéssel kapcsolatban, illetve további kérdés esetén, keressen telefonon a nap bármely időszakában (akár késő este, hétvégén is!). Tervezési (részletes) koncepciót - komoly érdeklődés esetén - e-mailben el tudom küldeni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XII. kerület, Bükkös út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 584,22 ezer Ft/m²
XII. kerület 1,25 millió Ft/m²
Svábhegy 2,24 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 598
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch