Bezárás

11. kerület, Lágymányos – Műegyetem környéke

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 143 m²
Ár havonta 350 000 Ft
  • Térkép
Halász Menyhért
06 30 646 ···
 
Ablaka Ingatlan
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Emelet szuterén
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
KIADÓ vagy ELADÓ Budapest XI. kerületében, a Budafoki Úton a Műegyetem közvetlen közelében, egy 143 négyzetméteres szuterén üzlethelyiség.
Lokáció:
Buda egyik legjobb részén, a Gellért tértől és a Bartók Béla Boulevardtól pár perc sétára, a Budapesti Műszaki egyetem bejáratával szemben helyezkedik el az üzlethelyiség. A közlekedés kitűnő: metró, busz és számos villamos megállója található a közelben. A ház gyönyörű, a homlokzat frissen festett, a vezetékek kicserélve. A közös képviselet együttműködő, tevékenységi kör megkötés nincs.
A félig felújított, utcai bejáratos helyiség kiváló elosztású.
Előtérből és 2 nagy helyiségből áll, melyek közül az egyik két részre osztott jelenleg. A falak egy része bontható, így könnyen átalakítható. Igaz, hogy félig felújítás alatt áll, de kiemelném, hogy a teljes helyiség VADONATÚJ elektromos vezetékekkel rendelkezik, sőt bevezetésre került az ipari áram is. A csatorna is frissen felújított. Megtörtént az aljzat kiegyenlítés, a penészmentesítés, gipszkartonozás nagy része, ám munka van még bőven. Jelen állapotában még könnyen variálható , így lakás, iroda, stúdió, szórakozóhely, raktár is kialakítható még. A tulajdonos kalkulációja szerint 5 millió forint befektetésével, közel 100 milliós üzlethelyiség varázsolható belőle. (pl. a szellőztető rendszer 300.000 forintból megoldható)
Közös költség 29.900 forint, mely a vízdíjat (átalányban), a szemét díjat és a felújítási alapot is tartalmazza. A helyiség külön víz és gázórával rendelkezik.

Eladás esetén 49,9 MFt az irányár.
Kiadás esetén: 350.000 Ft/hó+ Rezsi

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 646 ···
 
Üzenetet küldök