XI. kerület, Pösingermajor Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1001 m2
Azonosító: 32951171
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 796
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna utcában
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna utcában
Leírás

Eladó a Rupp-hegy déli lejtőjén örökpanorámás, 1000 m2-es lakóövezeti építési telek, kiváló adottságokkal. Családi ház, ikerház és több lakásos társasház is építhető. A telek közvetlenül természetvédelmi terület mellett található.

A terület déli fekvésű, az utcától felfelé enyhén emelkedő. Beépíthetősége 15%, építménymagasság 5 méter, szintterületi mutató 0,3%, terepszint alatti beépíthetőség 25%. A területre egy épület, de két lakóegység építhető, családi ház, ikerház vagy társasház. Közművek: villany telekhatáron, víz- és szennyvízbekötés folyamatban, az utcában múlt hónapban csatornáztak, pár hete aszfaltoztak.

Az ingatlan környezete gyorsan fejlődik, sok új építésű ház található a környéken. Ez a telek a legmagasabban fekvő, még lakóövezetben lévő eladó telek! Fölötte már természetvédelmi terület van!

A közelben bevásárlási lehetőség az Eleven Centerben, ahol több élelmiszerüzlet, posta, gyógyszertár, drogéria, bank és számos szolgáltatás elérhető.

Közlekedése kiváló: 8E busz pár percre, gépkocsival a belváros 15 perc. Az 1-es út 3 perc, az M1-es 5 perc alatt elérhető. A ferihegyi repülőtér 35 percre van, a bécsi repülőtér 2 órányira.

---

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Pösingermajor
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 796
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch