XI. kerület, Bartók Béla út Eladó tégla lakás
Alapterület 64 m2
Szobák 2
Közvetítői azonosító: COM NK/99590 Azonosító: 33794532
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 687 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó tégla lakás
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél magasabb
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás utcai
Erkély mérete nincs megadva
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél magasabb
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás utcai
Erkély mérete nincs megadva
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség 9 800 Ft/hó
Fűtés gázkazán
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség 9 800 Ft/hó
Fűtés gázkazán
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Megvételre kínálok egy 64 m2-es Felújított lakást a 11. Kerületben, a Móricz Zsigmond körtérnél, a Bartók Béla úton.

Az INGATLAN Teljes Körűen felújított, 2018-ban a teljes elektromos, víz és fűtésrendszer cserélve lett, a lakásban Cirkó kazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. 2022-ben hőszigetelet műanyagra lettek cserélve a nyílászárók, ki lett festve a lakás, a beltéri ajtók pedig restaurálva vannak, a felújítások óta senki nem lakott az ingatlanban így letisztult állapotú.

Az elosztása: Előszoba, Konyha Étkezővel, Kamra, Fürdőszoba káddal, WC-vel és bidével, illetve 2 Szoba. A szobák a Bartók Béla útra néznek és délkeleti tájolásúak, a konyha pedig a fás, csendes udvarra néz.

A TÁRSASHÁZ 1930-as években épült és helyi védettség alatt áll. A elmúlt években a külső-belső homlokzat és a tető fel lett újítva, az elektromos, víz és gázhálózat ki lett cserélve.
A ház biztos anyagi háttérrel rendelkezik, a jövőben a lépcsőház lesz felújítva és kamera rendszert fognak kiépíteni. Az épületben az AIRBNB (rövidtávú kiadás) engedélyezett.

A lakás az 1 .emeleten található és zárt folyosóról közelíthető meg, lift nincs. Az ingatlan előtti folyosórész használható Teraszként is. A Pincében tartozik a lakáshoz egy 12 m2-es tároló, a pince szintén felújított. A lakás belmagassága 3.55 méter, a közös költség 9.800 Ft. A lakás 1/1 tulajdonú, per-és tehermentes, azonnal birtokba vehető. A konyha teljesen gépesített, igény szerint minden gép, bútor és egyéb ingóság a vételár része. A Környék frekventált, a Móricz Zsigmond körtér karnyújtásnyíra található.

Irányár: 69.9 millió Ft

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

—--------------------

Available to Purchase a 64 Sqm (688 Sq ft) Renovated Apartment on Bartók Béla út, right at Móricz Zsigmond körtér in the 11th district of Budapest.

The APARTMENT has been Completely Renovated, the entire electrical, water and heating system was replaced in 2018, heating and hot water is provided by a circular (Circo) boiler.
In 2022, the windows and doors were replaced with heat-insulating plastic, the apartment was painted, and the interior doors were restored. No one has lived in the property since the renovations, so it is in a clean condition.

Its distribution: Hall, Kitchen with Dining Room, Pantry, Bathroom with bathtub, toilet and bidet, and 2 Rooms. The Rooms overlook Bartók Béla út and are oriented southeast, and the kitchen overlooks the wooded, quiet courtyard.

THE CONDOMINIUM was built in the 1930s and is under local protection. In recent years, the exterior and interior facade and the roof have been renovated, and the electrical, water and gas networks have been replaced.
The house has a solid financial background, in the future the staircase will be renovated and a camera system will be installed. AIRBNB (short term renting) is ALLOWED in the building.

The apartment is located on the 1st floor and can be accessed from a closed corridor, there is no elevator. The corridor in front of the property can also be used as a Terrace. The apartment has a 12 Sqm (129 Sq ft) storage room in the basement, which has also been renovated. The interior height of the apartment is 3.55 meters, the common cost is HUF 9,800.

The apartment is owned 1/1, free of lawsuits and encumbrances, and can be taken into possession immediately. The kitchen is fully mechanized, all machines, furniture and other movables are part of the purchase price if required. The Area is frequent as Móricz Zsigmond körtér is located within arm’s reach.

Asking price: HUF 69.9 million ~ EUR 179,000 ~ USD 194,000

Feel free to contact me regarding questions and visit!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Bartók Béla út
BKK megállók a közelben
Metró
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,09 millió Ft/m²
Lágymányos - Műegyetem környéke 1,07 millió Ft/m²
XI. kerület 1,21 millió Ft/m²
Az átlagárat a 40-79 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 687 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch