Bezárás

11. kerület, Hauszmann Alajos utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 126 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
06 30 678 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Rezsiköltség 22 800 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 21 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Öné lehet a Budapart egyik legjobb, frissen átadott lakása. Családi használatra vásároltuk, Magas szintű felszereltséggel készült el, a körülmények változása miatt viszont eladnánk.A szeptemberben átadott társasház egyik legmagasabb 16 emeletes épülete. a Budapartnak. A lakás a 12.emeleten található. Csepel helyett a Budai hegyekre néző kilátást választottuk. A lakás a Budaörsi hegyektől a Citadellát is tisztán mutató, a Bazilika tornyát is láttató panorámával bír. A társasház közlekedési megoldása véglegesen elkészült, a zöldfelületetkkel egyetemben, térkövezett burkolatokkal.A társasház füldszintjén igényes lobby és 24órás portaszolgálat fogadja a megérkezőt. A lakásba belépve jó méretű előszoba van beépített gardrobe szekrénnyel. A lakás önálló beépített gardrob szobával is rendelkezik.A nappali étkező konyha 47m2-es, amelyhez közvetlenül kapcsolódik egy 21m2-es fedett terasz. Mondhatjuk azt, hogy a lakás nappalija áprilistól-októberig 70m2.
A konyhabútor elkészült a beépített minőségi NEFF gyármányú teljes gépesítéssel.
A lakásnak 3 hálószobája van, amelyek 14-14-11m2-esek. A lakásnak két fürdőszobája és leválasztott háztartási helyisége van.
Az un. okosotthon távvezérlési lehetőségek birtokában és a jó minőségű hőszigetelésnek köszönhetően a lakás minimális rezsivel bír. A közös költség a minőségi szolgáltatások mellet is mindössze 22.800,-Ft/hó.
A lakás nettó belső területe 115m2,, félterasszal növelt terület 126m2. A lakáshoz tartozik a ház -1-es garászszintjén 1db elektromos töltőhellyel kiépített kocsibeálló és az innen jó megkölelíthetőséggel rendelkező 5m2-e tárolóhelyiség.
A kocsibeálló vételára 8mió Ft, a tároló vételára 2mió Ft, melyek megvásárlása kötelező.
A lakás vételáre 150mió Ft, így a teljes csomag vételára 160mió Ft.
Közvetítők ne keressenek!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 678 ···
Üzenetet küldök