XI. kerület, Budafoki út 215.

Eladó tégla lakás
Új építésű
XI. kerület, Budafoki út 215.
Alapterület
65 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM D-1-9
Azonosító: 31975830
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
1
Épület szintjei
több mint 10
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
házközponti egyedi méréssel, gázkazán
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
délkelet
Kilátás
kertre néz
Erkély mérete
20.43 m²
Kertkapcsolatos
nem
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4 500 000 Ft

Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem
Átadás:
Átadva
Lakások száma:
291 db
Szobák száma:
1-4 db
Ár:
50-87 millió Ft
Alapterület:
40-72 m²
Tovább a lakópark honlapjára

Leírás

Ahol megtalálod azt, amire mindig is vágytál/vágytatok…

A pénzügyi teljesítés ütemezésének függvényében egyedi árért keresd kollégáinkat!

A Budai Walzer Lakópark legfelső szintjén a tágasság érzése nem csak a nagyobb lakásméretből és az átgondolt elrendezésből adódik. A tetőterasszal olyan extra életteret nyerhetsz, melynek minden évszakban megvan a maga varázsa, és szinte vonzza, a szabad levegőre csalogatja az embert. Ideális hely a reggeli kávé elfogyasztásához, a barátok, családtagok megvendégeléséhez, relaxáláshoz, leckeíráshoz, sőt, még akár a homeoffice-t is kiköltöztetheted, ha a természet közelsége, a napsütés, a madárcsicsergés és a lágy szellő inspirálnak a munkában.

Stílus és minőség – a legmagasabb szinten
Új otthonod minden részlete kimagasló minőségről árulkodik. Az alapokat (exkluzív hideg-meleg burkolatok, elegáns vonalvezetésű szaniterek, padlófűtés stb.), melyekről természetesen mi gondoskodunk. Tapasztalt belsőépítészeink és műszaki koordinátoraink úgy válogatták össze, hogy az általad kiválasztott lakásba olyan termékek kerüljenek, melyek amellett, hogy magas minőséget és esztétikai értéket képviselnek, „otthonná” varázsolják az életteret.
A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess.

Mindent a gyerekekért!
Szeretnél egy nyugodt helyre költözni a családoddal? Egy olyan helyre, ahol nem kihívás a napi logisztika megtervezése, mert minden elérhető közelségben van. Ahol biztonságos, forgalomtól elzárt parkban sétálhatsz, játszóterezhetsz, rollerezhetsz a kicsikkel? Ahol egy összetartó közösségre és barátokra találhatsz?
A Budai Walzer Lakóparkban mindezt megtalálod! Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol a gyerekek szórakozásáról játszóterekkel és sportpályákkal, az anyukák pihenéséről árnyas padokkal gondoskodunk. Ez a nyugodt, biztonságos környezet ideális ahhoz, hogy mozogjunk egyet a friss levegőn vagy a kicsik kerékpárra pattanjanak. A környék hosszú sétákra csábít, nem beszélve a hangulatos Duna-partról.
Az itt cseperedő gyerekeket a kerület jó nevű óvodái, állami-, alternatív- és szakiskolái várják, valamint az egyetemek közelsége (ELTE, BME, Corvinus, SOTE, Ludovika Campus stb.) hosszú távon biztosítja a családok nyugalmát, hiszen így sem a fiataloknak, sem a szülőknek nem kell több órás utazásokat vagy kitérőket belekalkulálniuk a hétköznapjaikba. További jó hír a szülőknek: lakásainkra CSOK is igényelhető!

Tervezz hosszú távra!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer Lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy kényelmes, tartalmas, nyugodt életre rendezkedhetsz be, és megtalálod mindazt, amitől itt valóban otthon érzed magad.
Élj harmóniában önmagaddal és a természettel!
További részletekért látogass el a honlapra vagy hívd értékesítő kollégáinkat!


Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

►Az épület

A 11. kerület Duna-parthoz közeli, csaknem 9 hektáros, varázslatos része hamarosan új életre kel, de nem a megszokott módon! A Budai Walzer egy olyan koncepció jegyében épül, mely teret enged az alkotó fantáziának, sokoldalú, élhető, szerethető, inspiratív közeget teremt az ott lakók számára. Mindezt úgy, hogy számos ponton összefonódik a természettel, és az épített környezet dominanciája helyett harmóniára törekszik.

Találd meg a számodra ideális lakást az első ütemben épülő házak, 28-91 nm közötti kínálatából, de ha adhatunk egy tippet mindjárt a legelején, nyugodtan tervezz hosszú távra! A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleled azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodtál!

Hatalmas parkok, közösségi terek, játszóterek, forgalomtól elzárt sétautak övezik az épületeket, így házon kívül is biztosított a feltöltődés és a nyugalom. Az itt lakók kényelmét tovább fokozza a terveink között szereplő, kisebb üzlethelyiségeket és boltokat felsorakoztató szolgáltató központ kialakítása.

►A környék

Légy részese egy minden eddiginél élhetőbb városrész születésének! Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lakók nyugalma és zavartalan pihenése a gépjárműforgalom kizárásával (mélygarázsok, sétautak, parkok) biztosított legyen. A környék azonban olyan nagyszabású fejlesztéseken megy keresztül, melyek lehetővé teszik, hogy a lakóparkot elhagyva könnyen bekapcsolódj a város vérkeringésébe. A tömegközlekedés és az úthálózat átalakítása, valamint a tervek szerint 2033-ra felépülő, Újbudát Csepellel összekötő híd új perspektívákat nyit az itt élők számára. A kerület jó nevű oktatási intézményei, általános, közép- és szakiskolái tárt karokkal várják a fiatalokat.
Az Újbuda Center és a Savoya Park közelsége a bevásárlási lehetőségek tárházát kínálja, de még ezt a pár száz métert sem kell megtennie annak, aki gyalogosan indul bevásárolni, hisz a közeli élelmiszerüzletben vagy a lakópark kis boltjaiban is beszerezhet mindent és még az ínyencségekről sem kell lemondania.

A Duna közelsége és a környékbeli sportlétesítmények azok számára kedveznek, akik sportos életmódra rendezkednek be a Budai Walzerben. A hasonló értékeket valló, életmódot folytató lakók pedig előbb-utóbb egymásra találnak, ezért is törekszünk az első pillanattól kezdve egy olyan élettér kialakítására, ahol az emberi kapcsolatok felértékelődnek, ahol egy összetartó közösségre, barátokra találsz.

►Előnyök

Több mint 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat.

Átlag feletti életminőség.

Megnyugtató, zöld környezet.

Exkluzív lakások.


A Budai Walzer Lakópark környékének tömegközlekedése, úthálózata számos fejlesztésen megy keresztül. A lakópark busszal, villamossal, gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, a munkába járást a 4-es metró is megkönnyíti. Aki hosszabb útra indul, annak a Kelenföldi pályaudvar és autóbuszállomás, az Egérút és az M0-ás egyaránt jó választás.

Számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig.

A kerületben rengeteg a sportolási, szórakozási és bevásárlási lehetőség, közel a híd, a metró, ezáltal a belváros.

Cégcsoportunk a lakások igény szerinti kialakításán és határidőre történő átadásán túl belsőépítészeti, lakberendezési segítséget is nyújt, ezáltal a beköltözők álmai még könnyebben megvalósulhatnak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel