Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

11. kerület, Savoya Ház

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 59 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Savoya Ház
06 30 251 ···
Savoya Ház

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Savoya Ház
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA+
Emelet 5
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás panorámás
Erkély 11 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 3 M Ft

Savoya-ház részletei

Savoya-ház
Átadás: Átadva
Lakások száma: 206 db
Szobák száma: 2-4 db
Ár: 54-71 millió Ft
Alapterület: 59-96 m²
Megnézem a lakópark honlapját
Évek óta foglalkozunk társasházak építésével. Évről évre fejlődtünk, lépést tartottunk a különböző építési technológiák korszerűsödésével. Így házainknál komoly hangsúlyt fektetünk, a megújuló energiafelhasználásra. A fűtés, hűtés-melegvíz ellátást modern és gazdaságos levegős hőszivattyúk szolgáltatják. Ezekkel biztosítjuk a lakások alacsony fenntartási költségét. Egy későbbi lépésként a terveknek megfelelően a tetőre telepítendő naperőművel a lakók a teljes rezsiköltséget lenullázhatják.

A neves építész Kajdócsi Jenő remek, jól átgondolt koncepciója alapján, a dunai panorámát valamint a benapozást figyelembe véve a ház Dél felé csökkenő épület magasságot kap ennek köszönhetően egyedi építészeti stílust és tervrajzi elrendezést képvisel. A ház nyugati főhomlokzata egy hatalmas üveg élőkép (4500 nm), melyen egy természeti ábrázolás látható (erdőrészlet), utalva cégünk környezetbarát filozófiájára. Ez a struktúra éjjel is különösen szép sziluettet mutat az energiatakarékos led világításnak köszönhetően.
Egyedülálló továbbá az épülő társasház elhelyezkedése, ugyanis a Duna part és a Savoya Park közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Így akár egy kellemes Duna-parti séta, vagy egy gyalogos bevásárlással összekötött ügyintézés is könnyen megtehető.

A városközpontból vagy az autópályák irányából több villamos és busz vonal, főútvonalak, fő kerékpárút teszik könnyen és gyorsan megközelíthetővé.
Magyarország gazdasági helyzetét tekintve jelenleg biztonságos és kiváló befektetés az ingatlan vásárlás. Projektünk ár-érték aránya rendkívül kiemelkedő. Bevezető áraink az előértékesítés során (visszavonásig) még kedvezőbbek. A Duna parti lakások szintén előnyt jelentenek akár a lakás, akár az ingatlan bérleti piacon. A tervek szerint a háztól 100 méterre tervezzük egy Duna parti plázs kiépítését.

Egyedi belsőépítészeti programjaink célja a vevők sokszínű elképzeléseinek maradéktalan megvalósítása a lakásban felhasznált anyagok vonatkozásában. A legfontosabb hogy minden vevőnk elégedett legyen és a számára legszebb lakást valósíthassuk meg.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 251 ···
Üzenetet küldök