Bezárás

11. kerület, Lágymányos – Műegyetem környéke

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 44 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Bertalan Barnabásné
06 70 439 ···
OTP Ingatlanpont Bartók Béla út 62.
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 3 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
BEFEKTETŐK( XI. kerület Allee közvetlen közelében, 44 nm-es egy szoba+ hallos lakás. Az ingatlan jelenleg egy szobás, de könnyen, kétszobássá alakítható a konyha hallba való áthelyezésével, itt csak a lakás új tulajdonosának fantáziája szab határt. A bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk be. A bejárattól jobna a WC és a kamra, balra a hall, szembe a konyha nyílik. A hallból közelíthető meg a szoba és a fürdő. A szobához csatlakozik egy loggia is, amely méretét tekintve jól használható.
Befektetésnek is kiváló hiszen az egyetemek közelségének köszönhetően némi újítás után akár könnyen, gyorsan és jól kiadható.
A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, BME, számos iskola, üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézóbank, posta található, de a bevásárlásokat az Alleeban vagy a Fehérvári úti piacon is intézhetjük. Az M1-M7 autópálya közelsége további előnyöket nyújt. Kikapcsolódási lehetőség a közeli Gellérthegy, Duna part, egyetemisták parkja vagy a BEAC sportpálya. Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
M176396

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Bartók Béla út 62.
Az iroda összes hirdetése
06 70 439 ···
Üzenetet küldök