Bezárás

11. kerület, Ulászló utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 53 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
Ár 44,9 millió Ft
  • Térkép
Kánya Attila
06 20 620 ···
   
Bp Ingatlan Center
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei nincs megadva
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás délnyugat
Kilátás kertre néző
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
53 nm alapterületű, parkos udvarra néző, erkélyes lakást kínálunk Önnek, ha népszerű utcában, de csöndes otthonban szeretne élni.
Az ingatlan fogorvosi rendelőként működött, de könnyen visszaalakítható lakássá, csupán azt kell eldönteni, melyik helyiségben legyen a konyha. Mivel a vizet a rendelőként használt nagyszobába is be lett vezetni, akár amerikai konyhás nappali + háló + étkezőként funkcionáló hall is kialakítható.

A közös költség 13 500 Ft, amely a korlátlan vízfogyasztás lehetőségét is magában foglalja. (A vízóra rendelkezésre áll, csupán hitelesíteni kell.)
A belmagasság 3,0 méter.

A gázt kikötötték, de a vezetékek a helyükön maradtak. Mivel a rendelőnek nem volt rá szüksége, a kéményt az új tulajdonosnak kell kibéleltetni, ha ragaszkodik a gázfűtéshez. Jelenleg az elektromos fűtés biztosított.

FONTOS: az ingatlan a járvány ideje alatt is megtekinthető, ha minden érintett személy eljön és egy látogatás elegendő annak eldöntésére, meg szeretnék-e venni a lakást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 620 ···
   
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?