Bezárás

11. kerület, Kondorfa utca

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 363 m²
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Kacsó András
06 70 701 ···

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája C
Emelet 1
Épület szintjei 2
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Egyben, vagy részenként!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az irodák Kelenföldön, a Kondorfa utcában találhatók, mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen, a Fehérvári úton közlekedő villamosok és buszok 5 perc sétával elérhetőek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 2 szintes, hőszigetelt falpanelekkel körülhatárolt, vasbeton pilléres épület a 80-as években épült, 2005-ben teljeskörű átalakításon esett át, akkor lettek kialakítva a belső elválasztó falak, ekkor a villany vezeték hálózat felújítása is megtörtént.
Besorolása iroda-műhely.

IRODA JELLEMZŐI:
A 363 nm-es területen 8 db. külön mérőórákkal ellátott, külön bejáratú iroda található, a számozott területeken külön elektromos mérőórákkal történik az áram fogyasztás mérése. Az irodák, gipszkarton válaszfalakkal lettek elválasztva, ezért egy légterűvé is könnyen visszaalakíthatóak. A legtöbb iroda blokkban van teakonyha kiállás, vagy kialakított teakonyha.
A központi fűtésről leváltak és jelenleg elektromos fűtéssel tröténik az iodák fűtése, egy 60 nm. körüli iroda befűtéséhez, hűtéséhez átlagosan 2 db. split klíma elegendő.
Az irodákhoz, minden 50 nm. felett jár egy beállási lehetőség az épület udvarán, ami még nincs kijelölve, de a megegyezésre nyitottak a tulajdonostársak.
Az eredeti belmagasság 4 méter, de 3 méter magasan álmennyezet került kialakításra. A helyiségekben a számítógépes hálózat is ki van alakítva.

Az irodák közös területi szorzója 15 %-os, van közös várakozó rész, ahol az ügyfelek leülhetnek és közös használatú mellékhelyiség is.

IRODA MÉRETEI:
Össz. terület: 363 nm., ami 7 db. külön bejáratú irodát tartalmaz, a helyiségek az alaprajzon fel vannak tüntetve.
2 db. nagy egylégterű iroda is kialakítható!

KÖLTSÉGEK:
Az iroda áram fogyasztása egyedileg mért, a közös víz és villany fogyasztásból mindenki a területének arányosan fizeti a költségeket.
A társasház alapítására tervben vannak a tárgyalásaok.

PARKOLÁS:
Az ingatlanrészhez 7 db. autó parkolására van jogosultság az elkerített udvaron.

120 MFt. + Áfa

Az ingatlan használati megosztással eladó.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 701 ···
Üzenetet küldök