XI. kerület, Albertfalva

Eladó egyéb iroda
Csak hirdetőnknél
XI. kerület, Albertfalva
Alapterület
1666 m²
Azonosító: 22931980
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Kelenföld és Albertfalva határán, a belvárostól 6 km-re található. A környéket kis lakóközösségű (8-16 lakásos) és nagy lakóközösségű társasházak (Kondorosi lakópark vagy a Fehérvári úti lakótelep), továbbá kereskedelmi, ipari, szolgáltató és intézményi épületek jellemzik. A közelben található a Fehérvári út, a Kondorosi út ahol számos busz és villamosjárat közlekedik, valamint a Szerémi út, melyeknek köszönhetően az autós közlekedés is ideális. Autóval 10 perc az M1/M7-es autópályák kivezető szakasza, melyek közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrűn az összes többi autópálya felé. A többek között TESCO, AUCHAN, PRAKTIKER, BAUMAX, IKEA, KIKA, INTERSPORT, DECATHLON és PREMIER OUTLET üzleteknek is otthont adó budaörsi bevásárló parkok mindössze 15 percnyi autóútra helyezkednek el.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A tulajdoni lap szerint 1.390 nm-es, a valóságban viszont 1.665.65 nm-es, alagsor + földszint + 2 emeletes, vasbeton födémes, 38 cm-es tégla falszerkezetű, lapos tetős épület, bitumenes lemezfedéssel épült 1970-ben, 1.890 nm-es telken. A mellékelt alaprajzokon látható a jelenlegi helyiségkiosztás. A tartóoszlopoknak és pilléreknek, valamint a bontható és áthelyezhető válaszfalaknak köszönhetően a helységek jövőbéli kiosztása szabadon választható, variálható. Az épületben 2004-ben a burkolat és nyílászárókat kicserélték, valamint az elektromos és számítástechnikai korszerűsítés is megtörtént. Jelenlegi műszaki állapota jó, megfelelő. A pincében kazánház, gépészeti helyiségek, tárolók, raktárak találhatóak. A földszinten 2007- ben kialakított (azóta viszont nem üzemelő) 400 adagos meleg konyha és 40 fős étterem, mely igény esetén visszaállítható, továbbá irodák, porta és férfi, valamint női mellékhelyiségek találhatóak. Az 1. emeleten és a 2. emeleten pedig irodák és férfi, valamint női mellékhelyiségek találhatóak.

IRODA MÉRETEI:
Telek mérete: 1.890 nm
Irodaház hasznos alapterülete: 1.665,65 nm
- alagsor: 367,67 nm
- földszint: 418,85 nm
- 1. emelet: 436,78 nm
- 2. emelet: 439,65 nm
Belmagasság: 2,79 m

Redukált terület kimutatás:
1. Pince (367,67 m2) 50 %: 184 m2
3. Földszint és emeletek (1.297,98 m2) 100 %: 1.298 m2
Összesen: 1.482 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az irodaház fűtését, a pincében elhelyezett 3 db gázkazánról üzemeltetett radiátoros fűtés, a meleg-víz ellátását pedig villanybojler biztosítja. Az irodahelyiségek légkondicionáltak.
Az ingatlan elektromos energia ellátása földkábeles bekötéssel a főváros rendszerére kapcsolva közös transzformátorról önálló mérőórán keresztül biztosított. Az ingatlan vízellátása a főváros vezetékes rendszerére önálló mérőórán keresztül biztosított. A keletkező kommunális szennyvíz elvezetése a főváros közüzemi csatornarendszerébe történik. Az ingatlan a település kisnyomású gázvezetékére saját mérőórán keresztül be van kötve. A terület kimondottan jó közmű-kapcsolatokkal, jó infrastrukturális és közlekedési adottságokkal rendelkezik.
Az épület szerkezeti anyagai:
- alap: beton pont és sávalap,
- lábazat: vasbeton lábazat,
- falazat: 38 cm-es tégla falszerkezet,
- födém: vasbeton födém,
- tetőszerkezet: vasbeton lapos tető,
- héjalás bitumenes lemezfedéssel,
- nyílászárók: fém és fa- és műanyag szerkezetű ablakok, faszerkezetű ajtók,
- padlóburkolatok: kerámialap, szőnyegpadló, PVC, laminált parketta és ipari beton burkolatok,
- homlokzatképzés: sima vakolt, festett.
Az épületben 2004-ben a burkolat és nyílászárókat kicserélték, valamint az elektromos és számítástechnikai korszerűsítés is megtörtént.

KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető.

PARKOLÁS:
Az irodához megfelelő számú parkoló (15 db) a telken belül biztosított. Az utcán a parkolás ingyenes.

KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:
Jó elhelyezkedés mellett, egy sokoldalúan hasznosítható, fejleszthető, alakítható irodaház. A területen jelenleg hatályban lévő övezeti besorolás és az épület szerkezeti kialakítása lehetővé teszi + 1 teljes értékű emelet ráépítését. Külső szigeteléssel, napkollektorokkal, energiatakarékos kazánokkal egy 21. századi irodaházat lehet kialakítani, akár pályázatok segítségével. A fejlesztéshez a tervek, tanulmányok, kivitelezők igény esetén rendelkezésre állnak. Az irodaház 60 % -át jelenleg különböző cégek bérelik, 60 napos felmondással. Lenne most olyan bérlőjelölt, aki munkásszállót szeretne üzemeltetni a teljes épületben. Amennyiben az új vevőt érdekelné a dolog, szívesen összehozzuk a két felet egymással. A munkásszállóhoz szükséges folyamatok lebonyolításában a tulajdonosok szívesen segédkeznek.


Ár: 490 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!