XI. kerület, Szentimreváros Eladó műhely
Alapterület 809 m2
Azonosító: 27242029
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 886
Eladó műhely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

MOST FÉLÁRON JUTHAT HOZZÁ AZ UTOLSÓ NAGYMÉRETŰ INGATLANHOZ Buda "szívében"!

Pénze biztonságban lesz, ha Szentimreváros egyik legforgalmasabb helyén, a Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzetében - évek óta bevezetett - jól működő műhelybe fekteti.
A helyszínen található géppark -igény szerint- külön megvásárolható még pluszban a komplett műhely mellé.

Kinek ajánlom?

Ha Ön most szeretné vállalkozását kialakítani, vagy átköltöztetni, akkor ezt Önnek ajánlom, mert az ingatlan átalakítható bármilyen más tevékenységre is, hiszen ez az egyetlen ekkora méretű eladó ingatlan a környéken.

A 809 nm-es területű ingatlant egy társasház udvarának 100%-os beépítésével alakították ki, (saját mélygarázzsal), melyet két nagy 3 m széles utcai bejáraton közelíthetünk meg. A szociális helyiségeken kívül egy légtérrel büszkélkedhet, mivel az összes közművel rendelkezik (tehát az új tulajdonosnak már nem kell az ipari áram, víz, csatorna, gáz bevezetésével bajlódnia, és "megküzdenie" a hivatalos ügyintézéssel).
Itt a soha vissza nem térő alkalom...

Miért érdemes megvenni?

A több autó számára kialakított parkolási lehetőség a saját mélygarázsban, irodarész, szociális blokk, felújítása/átalakítása során, a (leendő) új tulajdonosnak lehetősége lesz arra, hogy a saját ízlésének és elképzelésének megfelelően vállalkozása profiljához alakítsa ki, ezt a nagyszerű adottságokkal rendelkező ingatlant, és kihasználhassa ebben a forgalmas helyben rejlő remek lehetőségeket.
Fantáziájának "csak" a képzelet szab(hat) határt.

Nekem mi tetszik benne?

Szem előtt van, az Ön ügyfelei -ha akarnak, ha nem- ott mennek el előtte, nem tudják kikerülni.

Nem lehet az Öné, ha...

kis ügyfél-forgalomra vágyik, vagy nem szeretné ezt a fantasztikus üzleti lehetőséget...

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Szentimreváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 196,54 ezer Ft/m²
XI. kerület 643,16 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 886
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch