XI. kerület, Gépész köz

Eladó ikerház
XI. kerület, Gépész köz
Alapterület
135 m²
Telekterület
273 m²
Szobák
5 + 3 fél
Azonosító: 32009439
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
hőszivattyú
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépített
Pince
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló

Leírás

Eladó Kelenvölgyben ikerházfél nagy terasszal. A ház jelenleg 60%-os készültségi állapotban van, az ár erre a készültségi fokra vonatkozik. Igény esetén vállaljuk a kulcsrakész kivitelezést is, egyedi elképzelések szerint is, a belső elrendezés szabadon alakítható még.

A telek sík, 273 m2 területű és csendes zsákutcából nyílik, kellemes kertvárosi környezetben. A 4-es metró elérhető gyalog 10-15 perc, vagy a 100 méterre lévő buszmegállóból 5 perc alatt. A közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség található.

A ház 3 szintes, szintenként 55 m2 alapterülettel:

Szuterén szinten 3 szoba (30, 15 és 9 m2), alkalmas vendég- vagy hobbiszobának, műhelynek, mosókonyhának. Fürdőszoba, konyha is kialakítható.

Magasföldszinten amerikai konyhás nappali (52 m2), vagy ebből leválasztva egy kisebb szoba (42 + 10 m2), ezen kívül zuhanyzós fürdő (3 m2). A lakás előtt 60-m2-es emelt, kisebb részben fedett terasz található.

Tetőtérben közlekedő (6 m2) fürdőszoba (9 m2), valamint 3 hálószoba (13, 10, 10 m2) és gardrób, vagy a gardrób helyett nagyobb szobák. A tetőtér valamennyi helyisége fölött galéria építhető ki, akár a szobákból külön, akár egy padlásszoba, de meghagyható a nagy belmagasság is.

A ház régi típusú polgári ház kompletten felújítva. Új a tető és a tetőszigetelés (35 cm) az egyedi fa ablakok, ajtók, 15 cm grafitos hőszigetelés, szuterén vízszigetelve, homlokzati és belső vakolás elkészült. Hátra van a terasz felőli homlokzati faburkolat, a válaszfalak, a gépészet és elektromosság, burkolás, glettelés, festés, szaniterek, terasz, és kert rendezése.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély