XI. kerület, Kelenföld

Eladó családi ház
XI. kerület, Kelenföld
Alapterület
260 m²
Telekterület
403 m²
Szobák
7 + 1 fél
Azonosító: 32459031
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
elektromos
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld déli részén helyezkedik el. A környéket jó tömegközlekedés (a Tétényi úton közlekedő 7-es, 114-es, 213-as, 214-es buszok, valamint az Andor utcában közlekedő 153-as busz) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Savoya Park, Tesco, Auchan), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, de Újbuda központja is hamar megközelíthető, ahol a többi között az M4-el is tovább utazhatunk. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Bikás-park igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület egy 403nm nagyságú telken épült az 1930-as évek második felében mindkét oldalon telekhatárra, előtte és mögötte kerttel. Az előkertben kialakítható akár garázs, akár kocsibeálló. Az épületben jelenleg négy lakás került kialakításra, három a felső, egy az alsó szinten. A terepviszonyoknak köszönhetően ez a szint az utca szintjénél elől lejjebb található, a kert felé tökéletes földszint kertkapcsolattal. A ház használható akár több lakásként, akár egyben is, talán a legideálisabban 3-5 lakásként vagy egy családi házként praktikus. A házon a tető a 2000-es évek elején felújításra került, a felső szinten az egyik lakásban 2012-ben részlegesen felújításra került a villany- és vízvezeték. A ház felett akár beépítésre alkalmas, bruttó 140nm nagyságú padlástér található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan belső kétszintes, jelenleg négylakásos, az utcáról az előkerten keresztül közelíthető meg. A felső szint három lakása felújítandó, mindenképp némi átalakítást igényelnek. Az alsó szint lakása 2005-2012. között felújításra került, cserére kerültek a burkolatok, megújult a vakolat is, cserére kerültek a vezetékek, beépült a konyha és a szaniterek. A lakás körül több helyen elkészült a vízszigetelés, néhány ablak és ajtó is cserére került.
A felső szint lakásainak beosztása szinte azonos. Mindegyikben tágas szoba és konyha található, előszoba, WC. Amiben különböznek, hogy kettőben megmaradt a konyha használatát segítő kamra, míg az egyikben ebből a helyiségből kialakításra került egy fürdőszoba.
Az alsó szint lakása nagyon praktikus egy nagy család részére is, de könnyen meg is osztható. Jelenleg is két bejárattal és két vizesblokkal, konyhával rendelkezik. Mostani beosztásában négy szoba és egy félszoba szolgálja a kényelmet.

LAKÁS MÉRETEI:
A teljes beépített lakóterület 225,6nm, amit a jelenleg zárt erkély és a terasz, valamint a mostani lépcsőház nagyobbít. A fenti lakások mostani mérete 25,9nm, 38,4nm és 35,7nm, míg az alsóé 115,6nm.
Belmagasság: fent 2,9m, lent 2,6m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A házba nincs bevezetve jelenleg a gáz, de könnyen behozható. A meleg vizet mindenhol villanybojler biztosítja, a fűtés is villannyal megoldott, samott kályha, hőtárolós radiátor, infrapanel útján, illetve a hármas lakásban jelenleg nincs fűtés. A víz- és csatorna mérésére egy óra szolgál, amihez felszerelhetők mellékmérők. A villanyfogyasztás minden lakásban külön mérhető, több helyen van vezértelt áram vételére is lehetőség.

KÖLTSÉGEK:
A jelenlegi igények alapján a teljes ház villanyfogyasztása átlagban 64eFt/hó körül alakul, ami magában foglalja a fűtést, főzést, vízmelegítést és a világítást egyaránt, tehát ez szinte a teljes rezsi.

PARKOLÁS:
Parkolni az épület előtti közterületen ingyenesen és biztonságosan lehet, valamint kialakítható az előkertben garázs vagy beálló.

Vételára: 124 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel