XI. kerület, Brassó út

Eladó családi ház
XI. kerület, Brassó út
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
185 millió Ft531,61 ezer €
Alapterület
206 m²
Telekterület
836 m²
Szobák
4
Azonosító: 32011069
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

ELVEHETETLEN ÖRÖK PANORÁMÁS BUDAI ZÖLDÖVEZETI VILLA ELADÓ! Olyan egyedülálló budai, , kúria jellegű, hangulatos 2 szintes zöldövezeti villát kínálunk eladásra, amely kívül és belül is klasszicizáló építészeti stílus elemekkel épült, és a főváros csendes, nyugodt helyén, 3 önálló külön bejáratú lakást tartalmaz: 1 nagyobb 2 tágas szobával rendelkező emeleti lakás és a földszinten 2 kisebb garzon lakás található, ,, amelyek külön-külön összkomfortos lakások, külön-külön cirkó fűtéssel, külön közmű mérőkkel (víz, gáz, villany) , külön bejáratokkal rendelkeznek.
A tetőtér jelenleg nincs beépítve, de a tetőtéri erkély és a tetőtérbe vezető lépcső az eredeti épülettel egy időben megépült, az épület az építész tulajdonos által részben felújított patinás villaépület, (Budapest, XI. Brassó út)eredetileg 1943.-ban készült el, az elmúlt évek során folyamatos modernizáción, rekonstrukción, külső homlokzati hőszigetelésen esett át, de további felújítás szükséges, ill. a tetőtér beépítése is lehetséges. A felújításhoz, tetőtér beépítéshez szakmai támogatást biztosítunk.
A hirdetés képeihez mellékletünk alaprajzi példát a lehetséges tetőtéri beépítéshez.

Az ingatlan zöldövezeti fekvésű, örök panorámás, a telek 836 m2, a Sas hegyi tájvédelmi körzet közelében van, ugyanakkor jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, könnyen elérhető az M1-M7 autópálya, a Kelenföld vasútállomás, valamint az összes bevásárló központ és a közeli M4 metróvonal végállomása is, valamint az átadás előtt álló FUTUREAL Etele Plaza.
A telek az utca felé lejtő, lépcsőzetes elrendezésű, az teljesen közművesített: önálló víz, csatorna, gáz, telefonkábel és elektromos áramellátással rendelkezik. A lépcsőzetes előkertben lehetőség van a talajszondás hőszivattyús rendszer elemeinek földben történő telepítésére, valamint kisebb szökőkutas kerti tó elhelyezésére, a kert meglévő növényzetének rendezésére is.
A meglévő három lakás igény szerint belül összenyitva is kialakítható, belefoglalva a tetőtér beépítést, de a tetőtér is beépíthető akár külön bejárattal rendelkező önálló lakásként is.
Így összesen 4 darab különálló önálló lakást tartalmazó családi ház kialakítása is lehetséges, amely lehetővé teszi több generáció szeparált együtt élését is, vagy 4 különálló bérleményként történő hasznosítását is.
Az ingatlan tehermentes.

Lakások nettó alapterülete:
földszint bal oldali lakás: ̴̴ 41m2 (nettó) belmagasság: ̴̴ 2,60m
földszint jobb oldali lakás: ̴̴ 39 m2 (nettó) belmagasság: ̴̴ 2,60m
földszint közös helyiségek: ̴̴ 18m2 (nettó)
emeleti lakás: ̴̴ 102 m2 (nettó) + erkély 5,95 m2 (nettó), belmagasság: ̴̴ 3,70 m
tetőtéri rész: jelenleg nincs beépítve, de az erkély ott is megvan: erkély 5,95 m2 (nettó)
A lakóépület összes nettó alapterülete: ̴̴ 205,95 m2 (az erkély fele m2-el hozzáadva)
Garázssor: 3 db nettó 3 m x 5,40 m = 16,20 m2 x 3 = 48,60 m2 (nettó)a garázsok a kertből is megközelíthetők.(A pontos méretek a vétel előtt ellenőrizendők.)
A lakóépület emeleti lakása + a kapcsolódó tetőtér beépítés lehetősége a két földszinti lakástól függetlenül is eladás tárgyát képezheti, de a három lakás egyidejű eladási preferált.
A megadott telefonszámon hétköznap délután 14-19-órakor tudjunk hívását fogadni.
Közvetítést, csereajánlatot, egyéb érdeklődők látogatását nem kérünk, a tényleges vevők jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek a szükséges anyagi háttérrel, amelyet teljes diszkrécióval kezelünk.
INGATLANKÖZVETÍTÉS KIZÁRVA!
A megadott ár irányár.
A hirdetés nem minősül a PTK szerinti ajánlatnak, ezzel kapcsolatos kötöttségét az eladó kizárja.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély