X. kerület, Fehér út 1.

Kiadó üzletházban üzlethelyiség
Rögtön bérbeadó
X. kerület, Fehér út 1.
Ár havonta
600 ezer Ft1,7 ezer €
Alapterület
100 m²
Azonosító: 32328365
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó üzletházban üzlethelyiség

Ingatlan állapota
nincs megadva
Emelet
1
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

A korábban Örs Vezér Irodaházként ismert F1 Üzletházban üzlethelyiségek számára kialakítható terület kiadó az 1. emeleten 20-tól egészen 370 négyzetméterig. Az üzletház jelenleg teljeskörű külső-belső felújítás alatt áll, amely munkálatok várhatóan 2021 szeptemberre fejeződnek be, azonban a benne található és már használatban levő irodák és üzletek addig is folyamatosan üzemelnek. A földszinten zöldséges, pékség, kisbolt, dohánybolt várja a vásárlókat, a sportolni vágyók igényeit pedig a teljes második emeletet elfoglaló vadiúj konditerem és az első emeleten található küzdősport klub elégíti ki. Az épület a negyediktől egészen a hetedik emeletig irodáknak ad helyet.

Az F1 elhelyezkedése kiváló, az Örs vezér térnél, Észak Pest központjánál, a város közlekedési ütőereinek találkozásánál áll, közvetlenül a metróvégállomás mellett. A 2-es metro és a 8 és 9-es HÉV, valamint számos busz, villamos és trolibusz járatok garantálják a hatékony közlekedést.

A mellékelt alaprajz egy lehetséges elrendezést ábrázol, a bérelhető terület narancssárga háttérszínnel került jelzésre.

Irányár: 17 € / nm + ÁFA.

A megadott ár tájékoztató jellegű, az ártárgyalás a helyszín megtekintését követően történik, a bérleti díj a kibérelni kívánt terület mérete, átvételkori kívánt állapota és a bérlés időtartamának függvényében kerül meghatározásra.

További információért, illetve személyes megtekintéssel kapcsolatos egyeztetésért keressen bizalommal:

Horváth László
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély